2015. augusztus 30.a párjával járt itt 45 Tetszett:Kedves és előzékeny személyzet,figyelmességükre jellemző, hogy glutén-laktóz mentes ételt is készítettek kérés nélkül is. Fizetős menű jelleggel igen nagy étel vélaszték, elfogadható áron. Rend és tisztaság,tágas appartman jellegű szoba rendkívül jól felszerelt tea konyhával,(mikró, edények nagy hűtő), megfelelő méretű wellness.
A 3*-hoz képest a vártnál jobb körülmények. Nagatívum:A reggeli és esti étkezésnél igen gyenge választék ami a 3*-t is nehezen éri el,ital rendelésnél csak kp fizetés volt lehetséges. (Egyébként jó ár/érték arány. )
2013. június 16.barátokkal járt itt 55 Hozzánk hasonló középkorú pár barátainkkal töltöttünk 3 éjszakát hétfőtől csütörtökig a Hotel Kapitányban nagy megelégedésünkre. Már a foglalás is szerencsésen alakult, mert vasárnaptól indultunk volna, de mivel a "középkori lakoma" csak szerdán van, a Szállásvadász volt szíves módosítani a hotel pedig hétfőtől fogadni.
A szobák kérésünkre egymás mellett és egybenyithatóak voltak. A szálloda tiszta, rendezett a csillagnak megfelelő szolgáltatással és igényességgel. A személyzet udvarias és a korabeli ruhákban igen tetszetős,kupon felhasználásával jóleső masszázst is igénybe vettünk. Az esős idő miatt a várjátékok fedett helyen zajlottak és az azt követő vacsora is kitűnő volt. Egyéb észrevételként: a félpanziós ételek ízletesek voltak, de a választék bővítés az étterem előnyére válna.