2016. július 12.gyerekekkel járt itt 55 Négy éjszakát töltöttünk el a szállodában. Szép tiszta volt minden, a személyzet nagyon figyelmes. A reggelinél egyedülálló módon helyi termelők házi sajtjait, joghurtjait. . . . is megkóstolhattuk. Kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra. Laktózmentes, gluténmentes és diabetikus ételek közül is válogathattunk.
Bár nem szóltunk előre, hogy gyermekünk diabeteszes, de ez semmi gondot nem okozott, sőt minden nap megfelelően elkészített sütivel kedveskedtek neki. Köszönjük a szálloda minden dolgozójának.
2014. július 29.gyerekekkel járt itt 35 A hotel alapvetően szép, de négycsillagos lévén van néhány dolog amiben sokkal többet vártam. 1. Ha már a helyi adottságok nem teszik lehetővé a kulturált parkolást a szálloda körül, lehetővé kellene tenni a mélygarázs ingyenes használatát. 2. A legnagyobb kifogásom az ételek minőségével szemben van.
A weboldalon hirdetett péksütemény válogatás amit a reggelihez kínáltak, kimerült a multiknál kapható, hamisítatlan, adalékanyagokkal teli, legolcsóbb kakaós csigából, leveles croissonból. . . A malátával barnára színezett kenyér egy üde színfolt lett volna, de sikerült rendszeresen olyan girbe-gurba, idomtalan szeletekre vágni, amit egy panzióban sem nézünk jó szemmel. Az már csak mellékes, hogy a reggeli minden áldott nap tökéletesen ugyanaz volt, és kávé gyanánt valami híg lötty szolgált (presszó kávé? ? ? ). Az hogy egy négycsillagos szálloda gyerekeknek szánt menüje a sült krumpli, ripp-ropp fasírt, spagetti, pizza. . . . . és hasonló egészségtelen ételekből álljon, szerintem felháborító. A többi étel is időnként ehetetlen volt a só, cukor, keményítő túlzott használata miatt. Natur joghurtot nem találtunk. 3. A wellness alapvetően jó lett volna, de a kő minden nap olyan koszos volt, hogy a papucsot nem szívesen tettük le. A fal sok helyen omladozik, és azt is furcsának találtam, hogy a vízbe ugrani tilos tábla gyanánt egy-egy kinyomtatott fekete-fehér A4-es lap szolgált. A művirágok helyett én mindenképp élőt javasolnék. (A portára is)
Azért jó dolgot is szeretnék kiemelni. A játszószoba szerintem nagyon hasznos és jól felszerelt. A személyzet illemtudó és kedves, segítőkész.