2016. május 5.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A 38 házassági évfordulónkra /koránmentem férjhez/ kerestünk egy szállodát, választásunk a Hotel Caramellre esett. A képek alapján, biztosak voltunk döntésünkben. Meg érkezésünkkor életem értelmét úgy kellett be vonszolni a hallba, mert egy fekete macska ült a lábtörlőn, és hát nem egy állatbarát a lelkem.
A recepción segítőkészek és kedvesek voltak. A nyár legmelegebb hétvégéjét választottuk, 40 fok volt kint, így a szobában jól esett az alig 25 fok. Az étterem kínálata bőséges, de sajnos gyorsan fogy a választék és nem mindent pótolnak. A teljes ellátás során kapott ebéd, nevetséges. Az italt nem tartalmazta az ár, és horror áron számolták. A wellness részleg nagyon kicsi, a külső medence konkrétan egy gyermekmedence. A napozó ágyakért meg kellett küzdeni a többi vendéggel. Olyan volt mint a Titanicon, csak a negyede vendégnek jutott napozó ágy, a többi menjen sétálni, csak hát a 40 fok. A bár viszont jó! ! Finom koktélokat ittunk, a kiszolgálás, a hangulat is szuper. Egy másik épületben van a cukrászda amit érdemes kipróbálni, finomak a sütemények és a kávé. Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel Caramellben! Látogatásunkat azóta már megismételtük. A városban keringő kisvasutat, ami meg áll a hotel előtt, okvetlen vegye igénybe mindenki.