2016. szeptember 6.a párjával járt itt 15 Sajnálatos módon a napokban jártunk ezen a helyen. . . . A személyzet kritikán aluli volt, a szemünk láttára küldte el az orosz ügyfelet a melegebbik éghajlatra és egy cseppet sem érdekelte, hogy a szoba láttán az arcunkra kiült a döbbenet. Közölte, hogy ha elmegyünk nem kell köszönnünk, csak tegyük a zárba a kulcsot és mehetünk is.
Számlát nem kaptunk semmiről. Az 5. szobánk a tetőtérben volt, a padlásfeljáró egy redőnnyel volt elválasztva, a televízió (kisméretű monitor számítógépekhez használatos) 6 db csavarral volt felfúrva a padlásfeljáró létrájához, az ablakon nem volt szúnyogháló, így kinyitni nem volt érdemes a benti meleg viszont nehezen viselhető volt. Klíma volt a szobában, de csak dísznek. A belső kivitelezés a megmaradt alapanyagokból lett megoldva. A teraszra lépni életveszélyes, mivel a fából készült padlózat több helyen beszakadt és letakart részekkel volt tarkítva. Három göthös, girnyó macskakölyök küzdött az életben maradásért. Erős fertőzéssel vánszorogtak, az anyukkal egyetemben. Összefoglalva: az utazási iroda hirdetésében lévő képek erősen 40 évvel ezelőttiek. A személyzet 1 fős és modortalan. A tulajdonos a 2016. év legjobb vállalkozója díjat is elnyerte? ? ? ? ! ! ! ! ! ! A vásárlók erős megtévesztésének tartom a Kastély Villát, Fehér Hintót, Horváth Apartmant, vagy tudom is én hogy hívják pihenőhelyet. Köszönöm, hogy elmondhattam és remélem mások a lefoglalás előtt elolvassák a bejegyzéseket. Sajnos én utólag találtam rá erre az oldalra. . .