2018. június 29.gyerekekkel járt itt 55 Azért mentünk, hogy megkóstoljuk a fagyival töltött különleges kürtőskalácsot. Egy étlap segítségével variálható össze a finomság. Minden hozzávaló mellett ott található az ára. Mi kakaós kalácsot választottunk nutellás kikenéssel, sákánygyümölcsös fagyival töltve, KitKat szórással és csokiöntettel.
Ez 1350 Ft-ba került, és igazán kiadós volt. A kalács végig volt töltve a fagyival, de nagyon sok lehetőség van még ezen kívül, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A hely hangulata viszont különösebben nem fogott meg, az utcán van két kis asztalka 3-3 székkel, bent is van pár ülőhely. De a kürtőskalács ízre és látványra is remek volt. Biztos sokszor betérünk még erre a helyre.
2018. június 29.gyerekekkel járt itt 55 Meglepődtem amikor beléptem, mert látszólag nagyon kicsi az étterem rész. De csak látszólag! A tervező igazán jól kihasználta a belvárosi házak alápincézett jellegét, és az épület alatti pincéből alakítottak ki étterem részt, amit talán sokan nem is tudnak. Igazán különleges.
Lent hangulatfény, elég ülőhely, a nyári melegben hirtelen jóleső érzés a hűvösbe lemenni. Pici hátulütője is van a dolognak, van pár vasból készült szék is, amik nagyon átveszik a hideget, azokra azért jó lenne ülőpárna. A dolgozók a szokásos fiatalokból álló csapat. Nagyon tetszett a hely, más mint a többi, nem mindennapi. Szerintem érdemes kipróbálni.
2018. május 16.családjával járt itt 25 Igazából könyvet is írhatnék róla, rengetek élményt gyűjtöttünk be pár nap alatt. A saját part fürdésre alkalmatlan, nagyon kicsi, mély, hínár benőtte, inkább csak egy kikötő van a parton. Gyermekcsúszda kismedencével a parton, amit a vendégek töltöttek meg vízzel egy slagon keresztül a Balatonból.
Büfének nevezett kis épület a parton, itt lehetett reggelit kérni svédasztalos reggeli helyett, és a parton lehetett elfogyasztani, régi ülőalkalmatosságokon, már amennyiben jutott hely. Szendvics, virsli, felvágottak vagy tojásrántotta közül lehetett reggelente választani + egy ital. Ott, abban a helyzetben valahogy egy film jutott eszembe. . . Napközben a büfében volt, hogy nem tudtunk fogyasztani, mert a hölgy azt mondta, hogy nem tud adni belőle mert nem tudja az árát. A zuhanyzóban nem volt zuhanyfüggöny, a fürdőszoba ablakon sem volt függöny, és mivel az ablakkal szemben volt a zuhany, így este lámpafénynél már nem szívesen fürödtem. A legfelső, új szintben voltunk, ahol nagyon meleg volt, szúnyogháló pedig nem volt az ablakokon, ezért választhattunk a nagy meleg és levegőtlenség, vagy az éjszakai óriáspók invázió között, melyek rendszeresen a fejemen gyalogoltak át, mivel az ágy pont az ablak alatt volt, az ereszalja pedig az állandó lakhelyük volt. A felső szintre vezető lépcső nagyon keskeny volt, csak egyirányú forgalom lehetséges. Az új rész folyosója pedig sötét. A tulajdonos házaspár nagyon kedves és barátságos, első pillanattól kezdve úgy tekintettek ránk, mint régi ismerősre. Fénykorában nagyon szép hely lehetett, beépített medencét is láttunk a belső részben, természetesen ez már nem közelíthető meg, évek óta nem volt használva. Talán egyszer felújításra kerül, és nem megy veszendőbe ez az üdülő. Utazás előtt elolvastam az értékeléseket, de szinte hihetetlennek tűnt, hogy van ilyen. Azóta is nagyon sokat emlegetjük ezt a nyaralást, rengeteget nevetünk, mivel pozitív hozzáállású emberek vagyunk. Kár lett volna kihagyni, ilyet nem mindíg tapasztal az ember. Aki nem volt ilyen bevállalós, egy nap után szedte a sátorfáját. Annak ellenére, hogy az olcsóbb szálláshelyek közé tartozik (nem véletlenül), nem ajánlom, illetve csak azoknak, akik szintén szeretnék átélni ezeket a nem mindennapi kalandokat.
2018. május 16.családjával járt itt 55 Nagy magasságokat kellett megjárnunk ahhoz, hogy feljussunk ide, de egyértelműen megérte. Csodálatos hely. Szép időnk volt, gyönyörű kilátás, a várban is rengeteg látnivaló fogadott bennünket. Nagyon szépen felújították. Az egyik teremben kisfilmet is meg lehetett nézni a vár történetéről.
A túrával egybekötve akár egy egész napos programnak is tekinthető. Idegenvezetés is kérhető volt. Érdemes ide elmenni, maradandó, szép emlék válik belőle.
2018. május 16.gyerekekkel járt itt 35 Minden variálható. Választható tea alap, hőmérséklet, ízesítés, illetve zselé meg gyömölcsízű bogyó. Ezekből áll a tea. Lehet, hogy az ízeket nem jól választottam össze, de az enyém nagyon rossz ízű lett. Ami tetszett az egészben, a pukkanós kis gyümölcsízű bogyó, amit a szívószálon keresztül ki lehet szippantani.
Aki nem szeretne maga kombinálni, vannak előre összeállított receptek, lehet, hogy az finomabb ízkombináció, vagy ajánlani is tudnak, ha tanácstalamok vagyunk az ízkavalkádban. Kedves, barátságos, udvarias kiszolgálás. Az árát sokallom az ízhez képest, de nem bánom, hogy megkóstoltam, egy tapasztalattal több. Én nem leszek visszajáró fogyasztó.
2018. május 16.gyerekekkel járt itt 35 Bent is vannak asztalok, kint is. A kinti részre esett a választásunk. Mivel az asztalokon étlap volt, ezért leültünk, gondoltuk, hogy az asztalnál veszik fel a rendelést. Egy jó darabig üldögéltünk, ezután bementem, és kiderült, hogy a pultnál kell megrendelni és fizetni, utána pedig majd kihozzák az ételt.
Jó lett volna, ha esetleg szólnak előbb, hogy bent rendeljünk, hiszen látták, hogy ott ülünk egy ideje. Néhány étlap kicsit ételmaradékos volt, a kinti asztalokon pedig itt-ott látszott az út pora. A felszolgáló nagyon kedvetlen volt, vagy talán csak fáradt,- bár az is igaz, hogy udvarias volt -, viszont a pizza nagyon ízletes. Több félét is kóstoltunk, és kivétel nélkül mind nagyon finom volt. Vékony, ropogós a tésztájuk. Vannak hagyományosak, illetve olyan is, ami 6 különböző ízű szeletből áll. 3 méretből lehet választani. Lehet Erzsébet kártyával is fizetni. Átlagos helynek mondanám, különösebb hatást nem tett rám a hangulata, de amikor végeztünk, bevittük a tányérokat, és a lány aki a konyhában segített, bűbáj és kedvesség volt, ez a jól esett legalább a végére. A pizza minősége miatt ajánlom a helyet.
2018. május 16.családjával járt itt 55 Fiatal, lendületes, barátságos személyzet. A nagy forgalom ellenére hamar le tudtuk adni a rendelést, és hamar el is készítették. A finomságok gyártásába bepillanthattunk, hiszen előttünk készíteték el őket. Készségesen segítettek a választásban, mivel most voltunk ott először.
Több tésztífajtából lehetett választani, magunk variálhattuk össze mit szeretnénk enni. Ülőhelyet is találtunk, pedig elég sokan voltak. Tésztákon kívül választható még pizza, saláták, desszertek is. Az alagsorban tiszta, rendezett mosdó található. Ami nekem kicsit furcsa volt, hogy ketten is (kisebb) kutyával jöttek be, nem szóltak rájuk, ezért gondolom, hogy ez megengedett. Ez nyilván valakinek negatívum, valakinek pedig pozitívum. Kellemes hangulatú, barátságos hely, finom ételek, gyors kiszolgálás.
2018. április 29.gyerekekkel járt itt 55 Kétszer voltunk, két egymást követő napon. Egyszer sem foglaltunk asztalt, de szerencsénkre még éppen jutott nekünk hely. A sok foglalás miatt az utánunk érkezők sajnos már nem jutottak asztalhoz. Bőséges, és nagyon finom ételek. Hárman 10. 000 Ft-ot fizettünk itallal együtt, úgy, hogy nagyon jól laktunk.
A pincérek mind nagyon udvariasak voltak, de akihez az első nap kerültünk, maga volt a tökéletesség, a hozzáértés mellett a lelkesedés is megmutatkozott. Kint és bent is vannak asztalok, az étterem belső része és az illemhelyiség hangulata is kicsit a múltba repít. Várakozási idő közepes, a nagy forgalom ellenére nem kellett olyan sokat várni. Kint kicsit kényelmesebb volt enni, bent egy kicsit alacsony volt a "kanapé". Mindenképp érdemes ide betérni, ha igazán finomra vágyunk.
2018. április 29.gyerekekkel járt itt 55 Modern stílusú, ízléses berendezés. Tisztaság tökéletes. A svédasztalos reggeli választéka számomra ideális. Meleg ételek (bundás zsemle, virsli, rántotta, bacon, palacsinta), felvágottak, szalámi, sajt, pogácsa, kókuszgolyó, joghurtok, zöldségek, hideg és forró italok, teljesség igénye nélkül, ennyi jutott eszembe.
Viszont lehetne több hely az étkezőben, kicsit várnunk kellett a helyre. Persze volt aki már nem evett csak üldögélt. . . Személyzet nagyon kedves és segítőkész. Medence az udvarban, este szépen kivilágítva. Nem túl nagy de nincs benne tolongás. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos hogy visszajövünk máskor is. Csak ajánlani tudom.
2018. április 29.gyerekekkel járt itt 45Nagyon sokféle fagyi, amiket kóstoltunk azok nagyon finomak voltak. Hagyományos és különleges ízek egyaránt megtalálhatóak.
Átlagosnál kicsit nagyobb gombóc, 220 Ft.
Kicsit lassan haladtunk, mert sokan voltak. Hatalmas választék, érdemes betérni.
49 fotózott hely / 5 oldalon