2017. december 9.a párjával járt itt 55 Tavaly decemberben töltöttünk itt pár napot férjemmel. Csodálatos környezetben, csendes helyen található a kastélyhotel. Nagyon meg voltunk elégedve a kapott szolgáltatásokkal: kényelmes szobában kaptunk szállást.
A félpanziós ellátás is minden igényt kielégített, nem beszélve az étterem kastélyhoz méltó berendezéséről: úgy éreztük magunkat, mintha visszamenve az évszázadokban valóban egy kastélyban szállnánk meg és étkeznénk. A személyzet is kiváló, minden kérdésünkre- kérésünkre készségesen válaszoltak és segítettek. Külön ki kell emelnem a szaunamester- nő humoros, közvetlen stílusát: úgy láttam, minden szaunázó örömmel és jókedvvel ült be a szaunaszeánszra amit ő tartott, hálásan köszönjük neki a jó hangulatot. A kastélyt körülvevő parkban, a környező szőlőhegyen kirándultunk, testmozgásnak és friss levegővel való feltöltekezésnek nagyon jó volt ott sétálni. Minden szolgáltatással meg voltunk elégedve, így szívből ajánlom barátaimnak, ismerőseimnek.
2017. december 9.a párjával járt itt 55 Kellemesen kikapcsolódtunk ez alatt a pár nap alatt a Hotel Freyában. Azért esett rá a választásunk, mert ismerősök ajánlották. Nem csalódtunk:csendes, nyugodt környezet, segítőkész személyzet és gyönyörű kilátás jellemzi a helyet. Nem mellékesen az is pozitívum, hogy a fürdő egy folyosón keresztül megközelíthető, így fürdőköntösben át tudtunk menni.
A félpanziós ellátás is minden igényt kielégített. Összegzésképp mi is csak ajánlani tudjuk barátainknak,ismerőseinknek. Valószínűleg nem utoljára jártunk itt, szeretnénk máskor is kikapcsolódni ebben a szállodában.