2019. július 30.a párjával járt itt 55Nagyon szép, minden igényt kielégítő, tiszta, nyugodt volt a hotel. Az ételek változatosak, a választék bőséges és finom. A medencék hőfoka megfelelő, a napozó ágyak és a bár a kényelmünket szolgálta. A gyermekek részére hiányoltam a kinti és a benti játékokat! / hinta, mászóka, homokozó, csúszda, illetve játszószoba. Mindent egybe vetve tökéletes volt és még vissza fogunk térni!
2019. július 30.gyerekekkel járt itt 55 A wellnes részleg és az ételek kifogástalanok voltak. A nyugalmunkat a szomszédos tüzép telep zaja és az irdatlan nagy kamion és autó forgalom zavarta ami a főúton elhaladt éjjel-nappal. A fürdőszoba modernizálásra szorul, a wifi gyenge volt és egy játszótér is jó lett volna nem csak a trambulin és a lengőteke.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Ezek ellenére jól éreztük magunkat és felfedeztük a környék látnivalóit is.