2017. október 27.a párjával járt itt 55 Sellő kemping – Balatonboglár Kedvencünk, többször voltunk már. Nem olcsó, de nagyon jó helyen lévő kemping. A Boglári kikötőben van, nem messze a városközponttól, ahol mindenféle bolt található, bármi beszerezhető. A kemping egy félsziget, az egyik oldala sekély strand, a másik oldal a kikötő bejárója mély vízzel, ahol horgászni is lehet.
Vannak parcellázott helyek és van egy nagyobb füves terület sátraknak. A kempingben 2 vizesblokk, 2 konyha van, az egyik felújított. A gyönyörű sekélyvizű homokos strand gyerekeknek, úszni nem tudóknak, idősebbeknek ideális. Főszezonban büfé üzemel. A partról a kilátás páratlan és az Ábrahám hegy mögött lebukó nap látványa minden képzeletet felülmúl! Kirándulási lehetőség a Várdomb- Gömbkilátó, Temetődomb-Kék és Vörös kápolna, Szőlőskislak Légli fazekas-manufaktúra, Lellei- Kishegy csárdával, kápolnával, csodás kilátással. Csak ajánlani tudom!
Érdekes
2017. október 21.a párjával járt itt 45 Csisztapuszta Kemping és fürdő Egyik kedvenc helyünk ez a néhány éve felújított falusias fürdő. Fonyódtól néhány kilométerre található, de érdemes Buzsák felől megközelíteni. A felújításkor egy teljesen új épületrészt is kapott a fürdő, benne egy egész évben működő gyógymedence buzgárokkal és szauna, valamint mosdó, zuhanyozó, wc kapott helyet.
Ezen kívül a kinti nagy gyógymedencét is teljesen felújították és gyönyörű tetőszerkezetet kapott. Van még egy gyerekmedence, egy kisebb méretű nagyon meleg gyógy- és egy szintén kisméretű benti melegvizes medence. A fürdő területén büfé, valamint önkiszolgáló étterem és egy fagyizó-bár is üzemel. Található itt masszázs, manikűr –pedikűr, fodrászat, napozóágyak ingyen állnak rendelkezésre és van játszótér is. A víz szénsavas- kénes- hidrokarbonátos gyógyvíz, ami mozgásszervi reumatikus, nőgyógyászati és gyomor problémákra nyújthat enyhülést. A kemping tágas, nem túl árnyékos, még kicsik a nemrég telepített fák. A lakóautóknak lebetonozott beálló helyek állnak rendelkezésre. Az áramot lehet átalánydíjasan vagy mérőóra szerint is fizetni. A személyzet készséges, rendkívül barátságos mindenki. Nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra ajánlom mindenkinek. Buzsák híres a hímzéséről de tájház és bolt is található. A közeli Fonyódon nagyobb bevásárlás megoldható.