2013. szeptember 8.gyerekekkel járt itt 55 Döbbenten olvastam a minap, hogy nyaralásunk helyszíne milyen kritikát kapott ezen az oldalon. Első gondolatom, a meghökkenés után, az volt, hogy talán nem is ugyanarról a hotelről olvastam, mint ahol pár napja jártunk. Egy hetet töltöttem el a hotelben 6 éves korú kisfiammal és állíthatom, hogy a fent említett problémákkal nem szembesültünk.
Sőt! Kisfiam „életre szóló” barátságot kötött Berci kutyával, ennek eredményeként, a család valószínűleg bővülni fog egy kutyával. Nem éreztem megkülönböztető bánásmódot, annak köszönhetően, hogy imádtuk Bercit, mindenki udvarias, segítőkész volt minden vendég esetében. A recepción, mikor megérkeztünk, kedves fogadtatásban részesültünk és érdekes módon délutánonként használtuk a szaunát és a pezsgőfürdőt minden gond nélkül. Semmiféle szag nem terjengett, a wellness-részleg tiszta és rendezett volt. Tisztaság és IGEN hozzáértő személyzet fogadott bennünket gyerek- és kutyabarát környezetben, a nyugalom szigetén. A recepción minden esetben hasznos tanácsokat kaptunk, hová és merre induljunk a fiammal, térképekkel egyetemben. A szálloda vezető asszony minden vendéggel egyformán kedves volt, kivétel nélkül. Igénybe vettük az étterem szolgáltatásait is! Az ételek minősége, mennyisége és ára kifogástalan volt, ahogy a felszolgáló személyzet kedvessége is. Étkezéseink során előfordult, hogy Berci kutya leült az asztalunk elé, de sosem zavart bennünket, a székre pedig pláne nem mászott fel - már csak a méretéből adódóan sem - soha. A személyzet udvariasan érdeklődött, hogy zavar-e a kutya jelenléte, mert ez esetben kiviszik. Internet használat megoldható, bár ebbe a szállodába az emberek nem internetezni mennek, bárhol akadhatnak kapcsolódási problémák, még a lakhelyünkön is! Mi feltöltődve, élményekkel gazdagon és kipihenten tértünk haza. Én bátran ajánlom azoknak, akik igazi pihenésre, kikapcsolódásra vágynak.
Abbázia Country Club válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megtisztelte szállodánkat kiváló értékelésével.
Szívből örülünk neki, hogy pihenésük jól telt és élményekkel gazdagodtak nálunk. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba.
2013. szeptember 17., Abbázia Country Club