2018. július 23.gyerekekkel járt itt 15 A hely kívülről hangulatosnak tűnt a kis kockás abroszokkal, árnyékot adó nagy fákkal. Ez azonban ki is merítette az étteremmel kapcsolatos összes pozitívumot. Négyen ültünk be vacsorázni. Az első problémánk rögtön az ital rendelésnél adódott, miután Colát kértünk, kérdeztük a pincért, hogy üveges Cola van vagy gépi, jelezte, hogy van mindkettő, így az üvegeset választottuk.
Nem sikerült, kaptunk 3 pohár gépi Cola-t. Az én üveges Tonic-om rendben volt. Rendeltünk egy fokhagymakrém levest cipóban. . . hát az ár-érték arány hagyott némi kivetnivalót maga után. 1100 Ft "jóindulattal" 2 merőkanál levesért? ? ? A főételekről annyit, hogy már eleve hidegen és meglepően gyorsan érkeztek. A cigánypecsenye inkább párolt húsra, mint sült húsra emlékeztetett és tartalmazott egy kisebb darab csirkehúst is. A kétszemélyes tálon lévő 2db saslik tartalmazott 1-1 csirkecafatra emlékeztető húsdarabot, amelyek közül az egyik nyers! ! ! volt, valamint 1-1 fej hagymát. Ezzel ki is merült a saslik fogalma. A tálon lévő rántott sajt hideg volt, mint minden más. Miután hosszasan üldögéltünk a megmaradt "ételek" fölött, megkérdezték, hogy esetleg kérünk-e még valamit, ekkor jeleztük, hogy miért is nem fogyott el minden és hogy az egyik "saslik" nyers volt. Ezt meg is magyarázták, hogy miért! ! ! Még mielőtt fizettünk volna kihoztak fájdalomdíjként 4 pálinkát! ! A két felnőtt és két gyermek részére, hmmm? ? ? Ezért a "jól" sikerült vacsoráért, még 1200 Ft szervízdíjat is felszámoltak. Abban biztos vagyok, hogy ide többet nem megyünk.
2018. március 30.a párjával járt itt 55 4 napot töltöttünk a szállodában félpanziós ellátással. Már az érkezéskor nagyon jó benyomást tett ránk a kellemes, családias közeg, amely részben köszönhető a galériás és egylégterű elrendezésnek. A szoba minden igényt kielégitő a saját terasszal és a fürdőtől különálló mellékhelyiséggel.
A wellness részleg számunkra elegendő kikapcsolódást nyújtott. A büféreggeli és büfévacsora választéka minden igényt kielégitő és bőséges.