2013. szeptember 17.a párjával járt itt 55 Kellemes környezetben,szépen karban tartott nagyon elegáns hotel. Szépen berendezett, tiszta szoba, jól felszerelt fürdőszobával. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész. A wellness részleg nagyon szép és minden igényt kielégítő, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő medencét, szaunát, gyógykezelést.
Az éttermi ellátás, a svédasztalos reggeli és vacsora változatos és gazdag, nagyon finom volt minden. Remek néhány napot töltöttünk a szállodában!
2013. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Szálloda nagyon szép, a wellness pihentető,higiénikus és nagyon kellemes. Az étterem és az ételek kifogástalonok. A büfé reggeli és a vacsora nagyon bőséges ,változatos és finom. A pincérek és a személyzet segítőkész és igazán kedvesek. Az egész szállodáról csak pozitívumot tudok írni.
A szállás kényelmes, megközelíthetőség egyszerű, tökéletes parkolás, igazi pihenésre alkalmas szállás. Évek óta visszatérő vendégek vagyunk.
2013. augusztus 25.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes hely, pihenésre, kikapcsolódásra, gyógyulásra különösen alkalmas - csendes környezetben van, gyógyvíz, wellness, gyógykezelés rendelkezésre áll. Nagyon jól megközelíthető. A pihenést, gyógyulást segíti a személyzet figyelmes. Az ellátás kiváló. Az ételek (reggeli és vacsora) ízletesek, változatosak.
2013. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Több alkalommal vettük már igénybe a szállót és mindig meg voltunk elégedve, minden szolgáltatással. Rendezett környezet,tisztaság,segítőkész személyzet,igényesen kialakított szobák. Az egész birtokon látszik a gondoskodás, törődés. A személyzet rutinos a recepcióstól a takarítókig egy nagyon jól szervezett egységként működik az egész birtok.
Gratulálok a tulajdonosnak,és a személyzetnek. Élménybirtok felejthetetlen! Itt mindenki jól érezheti magát.
2013. augusztus 25.a párjával járt itt 45 A környezet nagyon szép, csendes, pihentető. A gyerekek számára külön élmény a paraszt udvar és a sok -sok állat. Az étkezés kiváló, gratulálunk a szakácsnak! A wellness rész pici, penészes mozaik, rettentő erős klór szag kicsit zavaró.
Köntöst, TV távirányítót bejelentkezéskor a recepción adják oda, medencebárnál csak akkor van kiszolgálás, ha már sorakoznak a vendégek addig nincs személyzet, ha valaki csónakázni szeretne a recepción kell elkérni az evezőt és kb. 200-300 m elvinni a csónakhoz. Szoba kényelmes, sajnos a szőnyeg foltos, a zuhanyzó gombás(ezt kérésre azonnal kitakarították).
2013. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 15 2013 augusztusi vihar után 1 nappal érkeztünk és sajnos egy beázott szobát kaptunk ami büdös volt,kb. 1 órás huzavona után cseréltek le egy másik szobára,amit mai napig nem értek, hogy miért adtak ki egy ilyen szobát ha volt üres szobájuk. A vacsorát nem jellemezném, de másnap reggel az előzőnapi csirkepaprikás svédasztalra került.
Én már akkor elakartam hagyni a szállást, de a család többi tagja azt mondta várjunk hátha változik a helyzet,2. nap én már csak benéztem a vacsorára és távoztam, reggel a család közölte hogy itt semmi nem változik és azonnal távozzunk. A recepción érdeklődtem, hogy változás várható vagy marad minden, erre egy vállrántás volt a vállász közöltem azonnal távozunk. Foglaláskor a szállás 93. 000 volt 5 napra, távozáskor 2 napra először 57. 000 majd 47. 000 számoltak ki, mire közöltem max: 30. 000 vagyok hajlandó fizetni, ezt nem fogadták el így fizetés nélkül távoztunk. (Itthon kaptam egy levelet a szállodától 41. 000 ft-ot számlázott ki)Szállodai szoba a 2. tisztaságra megfelelő, étel értékelhetetlen, személyzet értékelhetetlen, a beltéri medencét nem volt időm megnézni, a kültéri medence kicsi, koszos és igénytelen. Itthon egy kicsit utána néztem a szállodának azt a véleményekből úgy tűnik főszezoni vendégeket, elhanyagolják csak a pangó időszakban fordítanak figyelmet a vendégekre.
2013. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55Főszezonban egy otthagyott szálloda miatt váratlanul estünk be a hotelbe,személyzet rendkívül segítőkész volt.(amit ez úton is köszönök)A medencék tiszták és igényesek, a reggeli bőséges, a vacsora ízletes. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. A Hotel elhelyezkedése kiváló,pár perces sétával minden elérhető.