2017. október 15.a párjával járt itt 55Évek óta az egyik kedvenc olasz tulajdonú olasz éttermünk Kecskeméten. Kedves, hangulatos hely. Az ételek mindig frissek, finomak. A választék bőséges, a tészták adagja bőven elég két főnek is. Érdemes előre asztalt foglalni, mert sokan vannak. Ami zavaró és kicsit giccses az a sok vallási témájú kép, festmény a falakon, de egyben egyedi is. Nyáron hangulatos utcai kiülős része is van az étteremnek.
2017. október 9.gyerekekkel járt itt 45 Többször jártam már itt. Naponta 2-3 menüből lehet délben választani, ezeknek a minősége elég változó,az adagok kicsik. Fiatal személyzet. A hely tiszta. Nagy kerthelyiséggel rendelkezik,ami félig-meddig zárt. Legutóbb születésnapon voltunk itt. Tipikus húslevest és sültes tálakat szolgáltak fel, egyszerűek voltak de finomak.
Nem egy nívós hely, de a helyiek közül sokan tartják itt a nagyobb családi,céges rendezvényeiket.
2017. október 9.a párjával járt itt 35Félegyházán ha valaki egy gyors ebédre vágyik, akkor itt a helye. Finom, bőséges, házias ízek. Naponta két-három menüből lehet délben választani. A hely egyszerű, de hangulatos. A kiszolgálás családias, egyszerű. Akik egy igényes helyet keresnek, kiöltözve azért ne ide menjenek vacsorázni.
2017. október 9., kollégákkal járt itt 35 Több alkalommal jártam már itt. Kellemes hangulatú étterem, nagy választékkal. A kiszolgálás változó, ahogy a személyzet is (folyamatosan cserélődik. . . ). Legutóbb céges vacsorán voltam itt a férjemmel. Bőséges,finom sültes tálakat hoztak. Hétvégén és menüztetés alatt viszonylag sokan vannak, de hétköznap este szinte kong az ürességtől.
Záróra előtt igencsak éreztetik látványosan, hogy lehet hazamenni, ami nem szimpatikus.
2017. október 9.családjával járt itt 55 Az otthonunkhoz közel található, ezért évente többször is elmegyünk a Karikás Csárdába. Nagyon hangulatos, visszaadja a régi igazi magyaros csárdák hangulatát. A pincérek be vannak öltözve "betyár" ruhába, ami plusz ad egy hangulatot. Mindig kedvesek és figyelmesek. Az ételek finomak.
Ebéd előtt vagy után lehetőség van egy csodás puszta programon is részt venni,ahová lovaskocsin visznek el és lovasbemutatóval végződik. Merem bárkinek ajánlani,aki egy kicsit kiakar zökkenni a hétköznapokból. Ami hátrány, hogy ősszel bezár és csak tavasszal, nyár elején nyitnak ki.
2017. október 1.a párjával járt itt 55 Hétvégét töltöttünk itt a férjemmel. Kicsit eldugott helyen, mindentől "távol" van a hotel. Viszont szép, igényes. A szobánk kényelmes és tiszta volt. Wi-Fi elérhetőség mindenhol. A reggeli és a vacsora svédasztalos, bőséges,és finom. A wellness részleg első ránézésre kicsi a szállodához képest, de nagyon szerettük.
Különböző masszázs kezeléseket is igénybe lehet venni normál áron. Közel a gyógyfürdő. Tetszett összességében a hely.
2017. október 1.a párjával járt itt 25 A szállás zöld övezetben található,nagy parkolóval. Csöndes,nyugodt. És körülbelül ennyi a pozitívum. A szoba egyszerű,kis terasszal. Az ellátás nulla. A reggeli hitvány, a gyümölcsök barnultak,több naposak (görögdinnye darabok megsavanyodva. . . stb. ). A vacsorát hozatják,gyakorlatilag menüt kaptunk,ami megint csak gyenge volt.
Ráadásul a második nap nem is azt kaptuk amit rendeltünk, a recepciós hibájából. A "konyhára" belehetett látni, mert tárva nyitva volt az ajtó, és a látványtól el ment az étvágyunk. . . Soha többet nem mennénk oda.
2017. október 1.a párjával járt itt 45 Egyik Péntektől-Vasárnapig voltunk Harkányban wellnessezni a férjemmel. Az interneten foglaltuk le a szállást,kíváncsian vártuk,hogy mit kapunk a pénzünkért. Egyszerű szobát kaptunk a földszinten, szinte közvetlen a recepció mellet, így pihenni sokat nem lehetett, bár sokat nem is voltunk a szálláson(a fürdőben voltunk, amennyit csak lehetett).
A szoba kicsi, egyszerű. Félpanziós ellátást kaptunk. A reggeli normál választékos volt. A vacsorát a szálloda éttermében fogyaszthattuk el, az étlapról választva. (nekem menü jellege volt, de nemvolt rá panasz). A szálloda udvarán szép rendezett kert van,zárt parkolóval. A gyógyfürdő pár perces sétára van. Összességében meg voltunk elégedve.
2017. október 1.a párjával járt itt 55Több alkalommal jártunk már itt a férjemmel. Mindig egy igazi kulináris élménnyel gazdagodunk a 48 étteremben. Hibátlan tálalás és kiszolgálás, pazar látványban és ízvilágban mindig amit csak rendelünk. Ár érték arány rendben van. Bárkinek nyugodtan merem ajánlani. Szép környezet. Parkolási lehetőség az étterem előtt.
2016. október 6.a párjával járt itt 55 Egyszer voltunk a férjemmel eddig még ebben a zalakarosi hotelben, de tervezzük, hogy visszamegyünk. Szenzációs a wellness részlege, igazi kikapcsolódást nyújt a dolgos hétköznapokból. Sok szauna, élmény medence, kint is bent is nagy úszómedence, pihenő terasz. . . stb. Félpanzió kifogástalan volt. Bőséges svédasztalos vacsora.
A személyzet segítőkész. A szobánk is árérték aránynak megfelelő volt. Összességében csak jót tudok mondani. :)