Jessica28

Jessica28 adatlapja

9Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Borbarát  •  Édesszájú  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Wellness-mániás
Regisztráció2013.04.16
Utoljára itt2023.10.15

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2013. április 20.a párjával járt itt
Egyik kedvenc helyem a Galéria Étterem! Minden nagyon finom, a gyros tál, a 2 személyes tál isteni volt, és ettem már cézár salátát, mennyei volt az is! És nem utolsósorban a férjemmel ebben az étteremben vacsoráztunk együtt először, amikor megismerkedtünk! Ha valamit meg akarunk ünnepelni, mindig ezt az éttermet választjuk!
Kiváló 2013. április 19.gyerekekkel járt itt
A mi kedvenc szállodánk: a Mátyás Király Hotel*** Superior Hajdúszoboszlón! Ez a szálloda minden igényünket kielégíti! Legyen akár családos vagy egyedülálló, fiatal vagy idősebb, ebben a szállodában minden téren mindenki megtalálhatja a szája ízének kedvező programokat, lehetőségeket, kikapcsolódást.
Felhasználó fényképei:
Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló -
Még több kép (6 db) >>
2013. április 16.gyerekekkel járt itt
3 napot töltöttünk itt a férjemmel és a 2 éves kisfiunkkal és mondhatom nagyon jól éreztük magunkat! A hotel tisztasága, a személyzet csillagos ötös, mindenben készségesen segítettek nekünk és nagyon kedvesek voltak. A szoba nagyon egyedi volt és hangulatos számunkra.
Felhasználó fényképei:
CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza Hotel Siófok -
Még több kép (1 db) >>