2019. július 7.a párjával járt itt 55Párommal Alsóhámoron nyaraltunk. Nem messze a szállásunktól szerencsére megtaláltuk a Molnár csárdát,ahol gyönyörű környezetben finom vacsorákat fogyasztottunk. Nagyon kellemes, hangulatos hely. A pincérek gyorsak, kedvesek. Az ételekre nem kellett sokat várni még a legnagyobb forgalomban sem.
2019. július 7.a párjával járt itt 35 Csütörtökön foglaltunk tóra néző kétszemélyes asztalt online, 10% kedvezménnyel,szombaton este 19 órára. Érkezésünkkor a pincér tudomást sem véve foglalásunkról ajánlotta, hogy üljünk ahova akarunk. 19 órakor az összes tóra néző kétszemélyes asztal foglalt volt. Ételekkel nem volt gond. A pincérek kicsit unottan mozogtak.
Egy kérésünket szinte felháborodott arccal teljesítette. Sajnáljuk, hogy a pincérek miatt nem ajánljuk és nem is megyünk többet. Fizetésnél az online 10% kedvezményt nem vették figyelembe.
2018. július 8.a párjával járt itt 55Egy hetes nyaralásra jöttünk. Túráztunk, bringáztunk a környéken. Lehet, hogy bénák voltunk és kifogtuk a legrosszabb helyeket, de lehet, hogy nem. Itt megkaptuk amire vágytunk. Figyelmes, gyors kiszolgálás,isteni finom és kiadós ételek. A vendéglátó kedves,barátságos. Nem találtunk még egy ilyen helyet a megyében! Szívből ajánlom mindenkinek!
2018. július 8.a párjával járt itt 15 Ebédelni szerettünk volna, ami Zemplén megyében nem túl egyszerű. A kiszolgálás lassú és körülményes. Nem kértünk bonyolult ételeket. Babgulyást és halászlevet. A babgulyás híg volt és íztelen. A párom a halászlevet nem értékelte. . . Az erőset is megkaptuk mire befejeztük az ebédet.
Az italok a levessel együtt érkeztek,pedig nagyon szomjasak voltunk. Nem ajánlom senkinek!