2015. február 22.a párjával járt itt 25 A környek, a szalloda fekvese csodalatos, kivül a varoson, nyugodt, erdöszeli fekves. De de a szalloda velemenyem szerint nem eri el az elvarhato 4**** szintet, es sajnos nem tudok csatlakozni az elöttünk szolo dicshimnuszokhoz. . A vacsoranal a kacsa szo szerint ehetelenül ragos Volt (visszaküldtük), az engeszteleskent kapott somloi sem igazan emlekeztetett a hungaricum edessegre.
. . A borvalasztek tenyleg jo, bar borlap nincs, a felszolgalo mondja el nagyjabol fejböl, miböl lehet valasztani . . . . Sem a valasztekot, sem az arakat nem lehet megnezni. . . Amugy a szemelyzet nagyon baratsagos. . . . A reggelinel talalkoznak a hazi finomsagok a szallodai nivo alatti legolcsobb üditökkel. . . Elutazasnal szerettünk volna 11 ora helyett delben kicsekkolni, ez 5000 Ft elleneben lett volna lehetseges (ugy hogy a szobankra nem volt erkezö vendeg aznapra. . . ! )
Összefoglalva nekünk ebben a kategoriaban es ezen az ar-ertek aranyon csalodas volt, többet vartunk volna. . . MAs szallodak ennel többet tudnak ebben a kategoriaban. . .