2016. január 5.a párjával járt itt 15 Ránézésre tetszetős a hely. Menüt szerettünk volna enni. A pincér úgy tájékoztatott, hogy egy leves és egy második kérhető a teljes kínálatból. Halászlét kértünk - szép piros volt, de ízetlen - és én egy kevés vadas marhát, a férjem harcsapaprikást.
Fizetéskor a pultnál közölték, hogy pont ez a két második fogás nem kérhető menüben, így esett, hogy svédasztalos árat fizettünk egy levesért és (én egy fél adag) másodikért. Ráadásul nem is volt finom. Nem megyünk oda többet. A pincér műmájer volt, de sokat váratott magára, a tulaj barátságtalan.
2014. október 14., csoporttal járt itt 55 Ízlésesen felújított tornácos parasztház, kockás abrosszal, kinti terasszal, kellemes belső terekkel. Igazi finom házi kosztot főznek, nagy és izgalmas kínálattal - az ember azt sajnálja, hogy nem tud kétszer-háromszor ebédelni egyhuzamban! A mellékhelység is kifogástalan, sőt, ha mondhatok ilyet: kellemes!
A kiszolgálás kifogástalan, kedvesek, udvariasak még akkor is, ha kicsit nehézkes a vendég. Jó szívvel ajánlom!
2014. október 14., csoporttal járt itt 55Az étteremben kifogástalan kiszolgálásban volt részem, pedig "csak" menüt rendeletem. Az ebéd ízletes és bőséges, kérés nélkül hoztak egy kancsó vizet is. Az épületek kívülről nem sokat ígérnek, a város szélén, a vasút mellett nem túl vonzó a környezet. Cserébe a első terek igazán kellemesek, az étterem kifejezetten jó hangulatú, már-már elegáns. A személyzet pedig nagyon kedves! Szívesen ajánlom!
2014. szeptember 12.gyerekekkel járt itt 55A szálláshely szinte teljesen új volt ottjártunkkor. Nagyon kényelmes, igényes ágyakkal, tágas belső terekkel, igényesen felszerelt konyhával, gyönyörű fürdőszobákkal. Hangulatos tornácos parasztház, nagy hátsó udvarral, szaunával, jakuzzival. . . Minden igényt kielégítő, csendes és barátságos - a legjobb szállás az Aggteleki karszt hazai oldalán!
2014. szeptember 12.gyerekekkel járt itt 35 Levest ne egyen itt! Valami porból készült, tökéletesen íztelen vacak volt, a hagymaleves és a málnakrém leves csukott szemmel egyre ment volna. . . A második fogás viszont finom volt és elég sok is. A gyerek adagnak felszolgált leves is említésre méltó: képesek voltak egy fél csészényit felszolgálni.
A szemben ülő kislány csészéjében nem láttam, hogy hol a "leves szint", olyan csekély volt, és nem kapott rá tejszínhabot sem! Kb. 1 dl. Bár, miután megkóstolta, már nem tűnt olyan kevésnek. Legalább elfogadnak SZÉP kártyát.
2014. szeptember 12.gyerekekkel járt itt 45 A ház eredeti parasztbútorokkal berendezett, ízlésesen és gazdagon díszített tágas belső terekkel. Mintha egy skanzenban lettünk volna! Az ágyak az utcai szobában kényelmesek voltak, a hátsó szobában csak gyerekeknek való fekhelyek vannak. Azok is eredeti paraszt ágyak, pont ezért rövidek.
Azért nem értékelem kiválóra, mert a fürdőszoba igénytelen, csak egy képletes üvegajtó választja el a kisebb szobától, ha ott alszik valaki, gyakorlatilag a szobájában mehetünk el "dolgot intézni". Mind e mellett ár/érték arányos.
2014. szeptember 12.gyerekekkel járt itt 55 A szakács Olaszországban szerzett gyakorlatot, eredeti olasz pizzákat készítenek. Ilyen finomat még nem ettünk - pedig nagy rajongói vagyunk a műfajnak! A vékony tésztán vastagon halmozott prágai sonka, (nem pár cafat pizzasonka! ) igazi, házi paradicsom szósz, igazi, gyúrt mozzarella. . . Isteni! ! ! Az ára pont annyi, mint máshol a műpizzáé!
Ki kell próbálni! Az ebédet házi fagyival zártuk - bár a szomszéd asztalnál felszolgált banános kehely is nagyon kívánatos volt! A jó alapanyagok megérik az árukat, nem drágállottuk.
2014. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 35 A hely igazán impozáns, nagyon szép, vendég csalogató küllemmel bír. Ebédre menüt kértünk, amit SZÉP kártyával fizettünk. Ilyen vékony rántott húst még nem láttak a gyerekeim. . . (Én már régebben élek, volt tapasztalatom ilyen téren. ) A leves egy csészényi volt, sajnos, mert finom volt!
A SZÉP kártyának csak az étkezés zsebéről tudtam a számlát kiegyenlíteni, pedig máshol már a szállás zsebet is elfogadja az olyan szolgáltató, akinek van szálláshelye. Furcsálltam a dolgot. Kevés vendég volt, mégis pincérre. A szolgáltatás ára nettóban értendő, amire szerviz díjat is felszámolnak. Szóval: kevés volt a leves, vékony a hús, kevés a köret, az ár veri a budapesti, Sváb-hegyi éttermeket is. Elégedetlenül távoztunk.
Szőlőskert Fogadó étterme válasza
Kedves Vendégünk! Két fogásos napi menüt fogyasztottak 1500 Ft-ért. Hát ha ez is drága. . . nem tudom. Valószínűleg régen jártak Sváb hegyen! Ez lehet a magyaros nemes bosszú, mert nem fizethetett a SZÉP kártya szállás zsebéből. Mint már akkor is jeleztem ez csak akkor lehetséges, ha a szállás mellé jár az étkezés.
Különben a SZÉP kártya kibocsájtó megszünteti az együtt működést az étteremmel vagy szállodával, mert jogszabály ellenes.
2015. augusztus 2., Szőlőskert Fogadó étterme, tulajdonos