2020. március 28.a párjával járt itt 15 Két hete, a koronavírus komolyan vételének kezdetén jártam itt. Éthordóban ebédet szerettem volna elvinni, de a higiénia teljes hiánya megdöbbentett. A kiadó pultot az éttermen keresztül lehet megközelíteni, ahol néhányan ültek és ebédeltek. 1 fő mindenes szolgált fel, adta ki az ételeket, kezelte a kasszát. Gumikesztyűt nem hordott.
A kasszánál fizettek nála, elvette a pénzt, majd bement a konyhába - ahol tálalókban fedetlenül tárolták az ételeket -, elővett pár szelet kenyeret, betette egy kenyérkosárba és kivitte az étterembe egy vendégnek. Ezután folytatta az ételek kiadagolását az éthordókba. Ha jót akarsz messzire kerüld ezt a helyet.
2018. március 23.a párjával járt itt 55 Feleségem születésnapján választottuk egy estebédre az éttermet. Nem csalódtunk. Régi korok hangulatát idéző miliő, halk zene, udvarias kiszolgálás.
Rendelésünk:
Tárkonyos vadragu leves (gazdag vadragu leves tejszínnel dúsítva, tárkonylevéllel ízesítve)
Tyúkhúsleves (kapirgálós falusi tyúkból készült gyöngyöző húsleves csigatésztával,
metéltre vágott tyúkhússal, zöldségekkel tálalva)
Békacomb rántva
Szögedi sertésszelet (metéltre vágott Pick szalámi, uborkával, sajttal keverve,
a sertéshúsba töltve, rántva)
Mind ízletes, finom és kiadós volt. Csak ajánlani tudom.
2018. március 23.egyedül járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Airbnb-n keresztül januárban lefoglaltam egy 5 fős apartmant március közepére, amit még aznap a szállásadó elfogadott és visszaigazolt. A foglalás visszaigazolása után felhívott a tulaj, hogy a megrendelt és visszaigazolt apartmant nem tudja biztosítani, de egy kisebbet tud adni, természetesen ugyanazon áron.
(Akkor miért fogadta el a foglalást és igazolta vissza? ) Az ajánlatot visszautasítottam. Félóra elmúltával ismét hívott, hogy odaadja a nagyobb apartmant, de hagyjuk ki a szállásközvetítőt, és közvetlenül neki fizessem a szállás díját (3-4 ezer forinttal kevesebbet, mint a megrendelés volt). Mivel már a szállás teljes díját levonták a számlámról, így minden maradt a régiben. Következő lépése az volt, hogy a szállásközvetítőnél megpróbálta felemeltetni a már kifizetett árat, amit nem fogadtam el, és kértem mondja vissza ha ez a foglalás ekkora gondot okoz. Természetesen nem mondta vissza. Az utazás előtt 9 nappal a szolgáltatón keresztül tájékoztattam a várható érkezésünkről, és arról, hogy csak a megrendelt és kifizetett apartmant fogadom el. Semmi válasz. Az üzenetet újra elküldtem az utazás előtt 6 nappal. Semmi válasz. 3 nappal az utazás előtt SMS-t küldtem, hogy amennyiben nem válaszol a szállásközvetítőhöz fordulok. Semmi válasz. Az utazás előtt 2 nappal megkerestem a szállásközvetítőt, és leírtam a történteket. Másfél nappal az utazás előtt végre válaszra méltatott a szállásadó. Nem, nem kért elnézést. Közölte, hogy egy kisebb apartmant tud adni, és ha nem tetszik mondjam vissza foglalást. Nem fogadtam el a kisebb apartmant, és nem mondtam vissza. A szállásközvetítő törölte a foglalást és visszautalta a pénzt. Ha te is így akarsz járni, bátran foglalj náluk.