2016. június 15.a párjával járt itt 25 A Halászcsárdába a wellnesünk megkezdése előtt tértünk be egy ebédre. A szobát délután 2 kor lehetett elfoglalni,gondoltuk a közeli Halászcsárdában megebédelünk. Kellemes volt belépni a decemberi borongós napon. Én elhatároztam,halászlevet kérek. A párom nagyon szereti a pörköltet nokedlivel,ő azt rendelt.
Italnak egy pohár, illetve egy korsó sört kértünk. Hozták is az italt,jó hidegen. Némi várakozás után kaptam meg a halászlevet,ami jó forró volt, nekem ízlett,jó ízűen fogyasztottam el. A párom is megkapta a pörköltet nokedlivel,szó nélkül fogyasztotta el, nem fűzött kommentárt hozzá. Ebédünk végeztével fizettünk,elfoglaltuk a szobánkat,a párom egyre kedvetlenebb lett. Mondta, nem érzi jól magát, lefekszik. No, jól kezdődik a welnesünk-gondoltam,de bíztam a jó folytatásban. Nem is maradt el:egyszer csak a párom fölugrik-már amennyire a gyomra engedte,-irány a fürdőszoba, és jött a megkönnyebbülés részére. A fürdőszobából már jobb kedvvel jött ki. Mondta, nem akarta az én kedvemet elrontani, látta, hogy én jóízűen kanalazom a halászlevet,az ő pörköltje elég hideg volt,a nokedli meg mintha nem akkor főtt volna ki,de hát ez a kedvenc étele, megette becsülettel. De hát a gyomra észrevette,hogy valami nem stimmel. Még azt hozzáteszem, hogy keddi nap volt. Ezek után már minden szépen alakult.
2016. június 13.a párjával járt itt 55 Első közös welnesünket itt az Ambróziában töltöttük el,három éve. Azóta is szívesen emlékeztünk vissza,hiszen újra megfiatalodtunk,mert nagyszülők lévén itt eldöntöttük,hogy mi együtt maradunk. Olyan meghitt,barátságos volt a fogadtatás és ellátás az első alkalommal, hogy a sok "emlékszel? " után,az idén újra eljöttünk.
Nem csalódtunk,azt kaptuk,ami szép emlék volt előzőleg is. Meglepődésünkre kétszobás "lakosztályt" kaptunk,két tévével, bár csak az egyiket néztük. A kedves személyzet,a finom ételek, a kellemes fürdőzés még jobban megerősített minket abban, hogy jól választottunk. A májusi napsütésben kellemes volt a séta a központban. Az Ambrózia Hotel mindig a szívünkben marad, és még vissza fogunk jönni,mert az azt jelzi,hogy egymásra találtunk,és nem szabad feladni! Voltunk más szállodában is, de az Ambróziának a számunkra különleges jelentőséget tulajdonítunk. Mindenkinek szívesen ajánljuk!
2016. május 13.a párjával járt itt 55 Egy kellemes december elejei wellness napokat töltöttünk el a párommal az Aqua Hotelban. Az értékelésben kiválót jelöltünk meg mindenben,hiszen ez volt a mi egymásra találásunk megkoronázása. Az ellátás,az élmények a fürdőben,a kedves személyzet, a finom ételek még közelebb hozott minket egymáshoz.
A harmadik emeleten volt a szobánk,és az ablak előtt álló fára este varjak "érkeztek" haza,reggel elindultak,nagy hangoskodással. Talán másnak nem, de nekünk ez is szép emlék maradt. Ezek a napok ismét megfiatalítottak minket. Jó volt visszatérni este a Hotelba,ahol barátságosan fogadtak. A Várfürdőben kellemesen töltöttük a napot,és este nagyon jól estek a finom falatok. Szívünkben megfiatalodva elhatároztuk, ide visszatérünk. Képeket nem készítettünk,de minden a szívünkben van megörökítve.