2018. április 29., kollégákkal járt itt 15 Szörnyű ez nem étterem mert csak a kertben szolgálnak fel, aki jót akar magának ide nem megy ,tájékoztatás szerint rendezvényterem nem tudom ki szeretne itt bármilyen rendezvényt tartani lepusztult helyiségben.
A kerthelyiség felől érkeztünk udvariatlan kioktató fennhéjázó és vendég gyűlölő magatartást tanúsított a magát vezetőnek mondó hölgy, állítólag nem fogadnak kutyás vendégeket de erről semmilyen tábla nem tájékoztatja az étkezésnél a vendéget. Ezért a kutyákat a kocsiban hagytuk. Amit viszont ezek után tapasztaltunk az abszolút nem éttermi színvonalú. Talán ha a pökhendi fennhéjázó vendég kioktató magatartásra fordított energiájukat A toalett tisztán tartására és az ételek minőségének javítására fordítanák akkor esetleg meg még az abroszok is tiszták lennének esetleg pályázhatnak Étterem címre de addig csak még egy lepusztult kocsma színvonalának sem felel meg.