2017. szeptember 21., kollégákkal járt itt 45 Két alkalommal is jártam ebben az étteremben és mindkétszer kellemes élményekkel gazdagodva távoztam. Az étterem szép környezetben, közvetlenül a főút mellett található, aminek elég nagy parkolója van. Nyáron kültéren is helyet foglalhatnak a vendégek. Nem túl nagy az étlap választéka, viszont a rajta található ételek annál különlegesebbek.
Egy egyszerűnek tűnő ételt is egészen különlegesen készítenek el. Mindkét alkalommal sok vendége volt az étteremnek, a kiszolgálás ennek ellenére gyors volt. Mindenkinek ajánlom!
2017. szeptember 13.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családdal jártunk az étteremben, ami elsőre nagyon szimpatikus volt nemcsak a belső kialakítás, de a személyzet kedvessége miatt is.
A rendelést gyorsan felvették, az ételek is gyorsan érkeztek, pedig teltház volt. A kiszolgálás figyelmes és udvarias volt. Ár-érték arány teljesen rendben van. Fogunk még ide jönni!
Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet!
2017. szeptember 5., üzleti partnerrel járt itt 55Ide mindig érdemes betérni. A paradicsom leves ízletes, a Calzone pizza verhetetlen. A felszolgálók kedvesek. Parkolási lehetőség közvetlenül az étterem előtt korlátozott, de ez nem lehet ok nem betérni ide. Ár-érték arány rendben van. Tényleg olaszos ízekkel és hangulattal találkozunk. Sokat járunk ide, eddig még sosem csalódtunk. Mindenkinek érdemes minimum egyszer meglátogatnia ezt az éttermet!
2017. szeptember 5.családjával járt itt 55 Ha Székesfehérvár belvárosában jár az ember, akkor mindenképp érdemes ide betérni. Nemcsak a hangulat miatt, ami az étterem belsejében fogad, de nyáron a terasz is igen hangulatos - már néha-néha mediterrán érzése van az embernek. A napi menü is jó szokott lenni, de az étlap is gazdag választékot kínál.
Árak nem elrugaszkodottak a kiszolgálás minőségéhez képest. Ajánlom. Jövünk még.
2017. szeptember 5., kollégákkal járt itt 55Csak ajánlani tudom ezt az éttermet, még annak ellenére is, hogy aki menüzni szeretne, annak előfordulhat, hogy egyszerre két adagot kell rendelnie, hogy jóllakjon.
Az étlap választéka nagyon igényesen került összeállításra. A felszolgálók nagyon figyelmesek és udvariasak.
Parkolás az utcán vagy az étterem melletti mélygarázsban megoldható.
Kellemes hely, ajánlom Mindenkinek!
2017. szeptember 5.gyerekekkel járt itt 55Megkapó környezetben egy csendes kis liget közepén található az étterem, kellően elegendő parkolási lehetőséggel.
Nyáron a kerthelyiség különösen hangulatos tud lenni.
Az ételek-italok minősége kiváló. Nem először és remélhetőleg nem is utoljára jártunk ezen a helyen.
Ár-érték arány megfelelő, a pincérek figyelmesek. Ajánlom a helyet Mindenkinek!
2017. szeptember 5., kollégákkal járt itt 45Egy időben többször volt alkalmam megfordulni ebben az étteremben, ami közvetlenül a színházzal szemben található Szolnok belvárosában.
Az étterem belső milliője nyugodtságot sugároz. A kiszolgálás megfelelő. Az ételek minősége jó. A ragu levesek íze kimondottan jó!
A parkolás az étterem és a színház között általában mindig megoldható. Ha színházba készül, előtte térjen ide be!
2017. szeptember 5.gyerekekkel járt itt 45 Sokat járunk ide. Többnyire azért, hogy süteményt vigyünk a családnak. Az apró sütik nagyon ízlésesen vannak elkészítve. Az étterem rész kialakítása kissé vegyes képet mutat. Egyrészt elegáns, szeparált bokszok, másrészt kerti asztalokra néhány székkel benyomást kelt egy másik helyiség.
Legutóbb örömmel tapasztaltuk, hogy a parkoló kibővítésre került! A steak nagyon finom! Mindenkinek ajánlom!
2017. szeptember 5., kollégákkal járt itt 55Hangulatos hely, többségében kedves és figyelmes személyzettel. A kiszolgálás viszonylag gyors. A napi menü és a business menü elég változatos. Ár érték arányban megfelelő.
Étlapjuk is jó, bár annak, aki nem menüzni akar, mindig többet kell várnia (30-50 perc).
Pörgős hely, a pincérek sürögnek-forognak! Sok vendég jár ide.
Összességében ajánlanám Mindenkinek!
2017. szeptember 3., kollégákkal járt itt 45Nagyon pörgős hely, minden gyorsan elkészül. Jó a logisztikája az étteremnek.
Ha nem épp csúcsidőben van ott a vendég, akkor pár percet kell csak várni az ételre. Az eredmény tényleg olaszos. Jó hangulata van a helyiségnek.
Calzone pizzájuk nagyon finom, javaslom kipróbálni. Sokat járok ide, remélem, még fogok is! Mindenkinek ajánlom figyelmébe.