2014. október 3.a párjával járt itt 25 2014 októberében jártunk itt. Az őszi kirándulásunk nem volt felhőtlen. A welnesszrészlegen az italfogyasztásnál többet számláztak, nem a kért szobát kaptuk, a recepcióslányok illedelmesek voltak ugyan, de nem informáltak bennünket bizonyos dolgokról. A végső számlázásnál is többet számláztak.
Sajnos a négy csillagra nem jellmező kiszolgálást kaptuk. Nyomába sem sem érhet az általunk megismert négycsillagos szállodáknak. Utoljára voltunk itt.
Zenit Hotel Balaton válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy értékelte szálláshelyünket, vendégeink véleménye a legfontosabb számunkra, így hálásak vagyunk visszajelzéséért.
Nagyon sajnálom, hogy nem érezték jól magukat szállodánkban, annak ellenére, hogy kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig a a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, ezzel kellemessé téve vendégeink itt tartózkodását.
Sajnos a fent leírtakból nem derül ki, hogy mikor jártak nálunk és milyen hibákat is követhettünk el a számla kiállításával kapcsolatban, így a mi nézőpontunkat nem tudjuk megosztani e fórumon, melyet nem tartunk ilyen formában szerencsésnek és igazságosnak.
Tisztelettel kérjük, ha konkrét hibát talált a kiállított számlán jelezze számunkra írásban, minden ilyen esetben kivizsgáljuk mi lehet az esetleges hiba vagy félreértés oka.
Októberben nálunk pihenő vendégeink részéről semmilyen panasz nem érkezett szolgáltatásaink minőségére vonatkozóan. Ha esetleg mégis hibázunk, és azt Vendégeink a helyszínen jelzik, a felvetődő problémára azonnal reagálunk és próbálunk megoldást találni. Nagyon sajnáljuk, hogy az állítólagos italfogyasztással kapcsolatos panaszát a helyszínen nem osztotta meg velünk.
Reklamációja kivizsgálásában örömmel állunk rendelkezésére e-mail-en és telefonon egyaránt.
Őszintén remélem, hogy sikerül tisztáznunk panaszát és lesz még alkalmunk szállodánkban köszönteni Önöket!
2014. október 6., Zenit Hotel Balaton, értékesítési vezető