2016. május 11.barátokkal járt itt 55Rendszeresen járok oda már egy éve és mindig tud új és kellemes meglepetést nyújtani . Ezek közül kimelném a sauna party sorozat rendezvényeit. Itt igazán kint hagyhatom minden gondom problémám. A színvonalas programok segítenek átlépni a mindennapok streresszein és az est végén teljesen megújúlva fitten és feltöltődve vághatok neki a következő hét kihívásainak :)
2015. december 2.barátokkal járt itt 55 2015 Októberében jártam itt egy baráti társasággal. amikor beléptünk az étterembe egyből magával ragadott a hely különlegessége. A westernt idéző vas ajtók nagyon jól passzoltak a modern bútorzathoz. A kiszolgálás megfelelő volt a rendelésünket gyorsan kihozták,bár az ételre kicsit sokat kellet várni de frissesége és finom íze kárpótolt mindezért.
Az ital választék bőséges bár nem a legolcsóbbak közé tartozik,de sok különleges ital található meg benne. Nekem speciál a kézműves sörök nyerték el tetszésemet de a koktélokra sem volt panasz. Nagyon jól sikerült este volt köszönet mindenért. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy jót vacsorázni vagy csak egy jót beszélgetni
2014. május 20.egyedül járt itt 45 Húsvétkor töltöttem el 3 napot ebben a szépen felújított szállodában. Lenyűgözött csodálatos hatalmas ősparkja. Belépve a szállodába nagyon kellemes nyugodt hangulat fogadott. A személyzet kedves és udvarias a szoba felszereltsége kiváló volt Az ellátás bőséges és igen ízletes volt.
Bár a gyógyfűrdő messze volt de megérte elmenni oda mert szép környezetben van, ráadásul ezt a lehetőséget megkaptam ajándékba tőlük A program kínálatra sem volt panasz. Csak ajánlani tudom a helyet