2018. szeptember 23.gyerekekkel járt itt 45Másodjára jártunk itt. Meglepett, hogy az asztalokon nem volt terítő, a wc fizetős viszont a pénzt visszakaptuk. Az ételek változatosak, de inkább a menzás étkeztetés érzését keltették. Az ételek finomak voltak, bár volt olyan süti ami elég száraz volt. . A pincér azután jött asztalunkhoz felvenni az ital rendelést miután odamentünk hozzá és szóltunk neki.
2018. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 A Nefelejcs Wellness Apartman egy olyan önálló apartman, ahol a tulajdonos illetve más család egy időben nem tartózkodik a helyszínen. Az apartman max 5 ember fogadására képes. Igényes, gondozott területen kinti medencével és külön wellness részleggel ellátva. Fedett gépkocsi beállóval rendelkezik.
Kint bográcsozásra is van lehetőség és a nagy fedett terasz is a kényelmünket szolgálja. Jól felszerelt konyhája+ ebédlője van. A szobák modern stílusúak, egyik szobában franciaágy, a másik szobában 3 ágy és egy nappali szoba található. A wellness részleg szuper volt, kellemes kikapcsolódást nyújtott. Ez egy különálló helyiségben lett kialakítva. A tulajdonos elmondása szerint minden elmenő vendég után lecserélik a jakuzzi vízét és minden nap cserélik a szauna törülközőket. Ezt a tulajdonos olyan diszkrét módon teszi, hogy ott jártát alig lehet észre venni:jön (délelőtt folyamán )és el is megy azonnal nem kérdezősködik, véletlenül sem zavarja meg a vendég nyugalmát. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a szálláshelyet. Nem véletlenül kapott egy értékelő oldalon [moderálva - a szerk. ] is magas értékelést.
2018. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55 Ha erre visz utunk ebbe az étterembe is szeretünk betérni. Az ételek elfogadható áron, gazdag választékkal, bőséges kivitelben nyújtanak gasztronómiai kalandozást az ízek világában. Kiváló minőségű pizza választékaikon túl, a magyar konyha színe-java is fellelhető étlapjukon. A kiszolgálással is elégedettek voltunk.
Legutóbb magvas subába bújtatott pulykamellet ettem. ( az árban a köret is benne foglaltatott) Bőséges, ízletes választás volt. Érdemes ebbe a vendéglátói helyre is betérni.
2018. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 35 Valóban a környék legolcsóbb étkezési lehetőségét nyújtja. Annak ellenére, hogy volt szabad asztal, nekem székekkel-asztalokkal együtt túlzsúfoltak tűnt. Talán azért mert kis helyiséggel rendelkezik. Betérésünk előtt egy hónappal már jártunk arra. Alig volt szabad asztal. Ha most is ez lett volna az állapot, biztos,hogy nem tértünk volna be.
A felszolgált ételek bőségesek, ízletesek voltak, és tényleg kiváló a menüs étkeztetésük. A kiszolgálás is jó.
2018. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55Már többször jártunk ezen a helyen és biztos vagyok abban, hogy fogunk még menni. Kicsit amerikás hangulatú ,
a normál méretű hamburgerjeik akkorák, hogy alig bírtuk őket megenni. Nagyon finomak,laktatóak és hozzájuk sült krumpli, káposztasaláta és hagymás lekvár is járt. Így elfogyasztva valami mennyei. A kiszolgálás gyors és udvarias. Házhoz szállítást is vállalnak.
2018. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 45Az étterembe való lejutás egy kicsit körülményes főleg egy mozgásában akadályozott embernek. Viszont a kerthelyiség hangulatos. A pizzájuk nagyon ízlett, ára elfogadható áron volt. A többi étlapon szereplő étel, egy kicsit borsos árakon volt feltüntetve. A felszolgált limonádé nagyon finom volt. A kiszolgálással is elégedettek voltunk.
2018. augusztus 17.a párjával járt itt 55 Az első ottjártunk karácsony másnapjára esett, amikor váratlanul színházból jövet úgy döntöttünk, betérünk egy vacsorára. Nem voltunk szálló vendégek illetve foglalásunk sem volt mégis szívélyesen fogadtak minket. Étlapról választottunk,fogyasztási áraik egy 4 csillagos szállodához mérten volt meghatározva.
A felszolgálók fehér kesztyűben, egymást megvárva, egyszerre szervírozták a kiválasztott ételeket. Az ételek bőségesek és jó ízűek voltak. Gasztronómia és az elegancia magas foka jellemezte esténket. Éppen ezért eldöntöttük, hogy a szilvesztert ott fogjuk eltölteni. Ez a szilveszter nem a féktelen bulizást hirdette és valósította meg. Ez inkább a gasztronómiáról és a szolidságról szólt. Megérkezésünkkor üdvözlő itallal vártak, legnagyobb meglepetésünkre alkoholmentes pezsgőből is volt választék. A menük svédasztalos formában, ízlésesen voltak feltálalva finomabbnál-finomabb ételekkel felsorakoztatva. Egyedül a zenével nem voltunk megelégedve: az énekes hangja nem nyerte el tetszésünket.
2018. augusztus 16.családjával járt itt 55 Nagyon sokat járunk a svédasztalos éttermükbe. Van úgy, hogy előre asztalt foglalunk, de a legtöbbször váratlanul jelenünk meg és olyan még nem volt, hogy ne kaptunk volna asztalt vagy elutasításban lett volna részünk! A felszolgálók kedvesek, udvariasok, az ételek finomak ha valami elfogy hamar pótolják.
2 féle leves, 3 köret, sült és rántott hús,hal valamint pörkölt közül lehet választani. Desszert is többféle. Jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek!
2018. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55 2 éjszakát töltöttünk el a szállodába. Érkezésünkkor a recepción ugyanazon a foglalási áron felajánlottak magasabb komfort fokozatú szobákat aminek nagyon örültünk. A kapott szobák tágasak,kellemes illatúak, tiszták,szépen berendezettek voltak. Az ágyak kényelmesnek bizonyultak. A wellness részlegben kényelmesen elfértünk.
Az ételek bőségesek és ízletesek voltak. Egész ott tartózkodásunk alatt kellemesen éreztük magunkat. Ha legközelebb is Pápa lesz az úti cél, akkor mindenképpen oda fogunk ismét szállást foglalni.
2018. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 35 1 éjszakás foglalásunk itt. Egy kicsit retrós hangulatú a szálloda kívülről és belülről is. Ez egyáltalán nem volt baj, a felszereltségével együtt a 3 csillagos besorolásnak megfelelő. Viszont a folyosót és a szobánkat átható dohányfüst gyomorfelforgató volt.
A recepciós hölgy kedves volt, látta, hogy a fiammal vagyok és a lefoglalt franciaágyas szobát korrigálta különágyassá. A reggeli elég nagy csalódás volt. Az étterembe8 órára értünk le. Addigra mindkét meleg reggelit tároló edény üres volt. A felszolgáló kisasszony a közelben volt, de semmit sem tett annak érdekében, hogy feltöltse. Nemes egyszerűséggel a tetejét visszahelyezte az edényre. A pékárú feltöltéséről sem gondoskodott. Akik utánunk jöttek nem sokat ehettek. Szóval én többet nem szeretnék itt megszállni.