2024. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Minden évben csinálunk egy túrát Tihanyba és már nagyon régen, minden alkalommal itt eszünk. Hangulatos kis udvar, sok árnyékkal és kiváló ételekkel. Bármit ettünk itt az kiváló volt és a kiszolgálás is vérprofi. Nagyon szeretem, hogy itt van néhány igazi régivágású pincér, akiknek ez a valódi szakmájuk és nem csak egy-egy hónapra ugranak be nyáron.
Az étlap ugyan kicsit hosszú, de egy ideje nem nagyon keresgélek rajta, mert a velős pirítós az náluk valami isteni.
2024. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Általában szezon végén járunk a Balatonra, így az éttermek személyzetén már látszik a fáradtság. Itt is láttunk már ilyet, de a kedves személyzetnek ilyenkor is csak egyetlen kulcsa van, az pedig ha kedves vagy vele te is. Így mi itt mindig kifogástalan bánásmódban részesültünk, egyszer sem lehetett panaszunk erre sem.
Az ételek jók, hozzák az elvártat, de semmi kiemelkedőre nem lehet számítani. Minden évben többször is betérünk ide, mert jó helyen van, szeretünk itt vacsorázni. Az árak nem túl magasak és dél környékén ebédmenüt is adnak, elég kedvező áron. Összegezve szerintem egy jó kis hely, megfizethető árakkal.
2024. július 30.a párjával járt itt 35 Régen kiváló hely volt, nem véletlen tartottunk itt a legtöbb családi rendezvényünket. A legutóbbi látogatásunkon azonban nagyot kellett csalódnunk. Az ételek minősége nem hozta az elvártat, sőt. A tárkonyos leves, minden volt csak nem tárkonyos, a sültek odaégetve. Ami mentette kicsit az egészet az a desszert volt.
Nagyon sajnáljuk a dolgot, mert ez egy jó hírű hely volt, de sajnos így el fogják veszíteni a vendégeket.
2024. július 30.gyerekekkel járt itt 25 Amikor még lent a kikötőben voltak, ez egy remek hely volt és sokat jártunk ide. Sajnos azonban a költözés után az új helyeken, minősíthetetlen lett. A halászlé még csak csak értékelhető lett volna, de a hekk, az olyan borzalmasan rossz volt, hogy el is ment a kedvem a helytől. Megégett és érződött, hogy másodjára volt megsütve.
A palacsintájuk elképesztően vastag volt és az is megégett. Kb. 30-40 percet vártunk 3 hekkre úgy, hogy akik utánunk jöttek már régen ettek. Nem is értettem, hogy mi tart eddig, mert éppen nem volt teltház, de azért voltak így biztosan nem akkor kellett olajat melegíteni meg ilyenek. :) Lényeg, hogy senkinek sem ajánlom, mert sajna a színvonal már nem a régi.
2024. július 30.a párjával járt itt 55 Minden évben ide vezet az első utunk, amikor a környéken nyaralunk. Az egyik legnagyobb előnye a helynek, azonkívül, hogy a legjobb a kiszolgálás az az, hogy rövid az étlap. Nem kell 15 oldalt átnyálazni és tanácstalanul ücsörögni, hogy mit is válasszon az ember.
(ez mondjuk inkább a gyerekkel érkezőknek óriási előny :) ) Az ételeik nagyon finomak, mindig tökéletesen elkészítve érkeznek. Az adagok is jók és így az összkép is 10/10. Nem véletlen járunk ide, több mint 10 éve.
2019. július 29.a párjával járt itt 25 Évek óta jártunk ide, de talán most utoljára ültünk be ide. A kiszolgálás mindig nagyon nyájas volt. Talán túlságosan is, de a mostani az igen kettősre sikerült. Az egyik pincér nagyon kimért, távolságtartó volt a másik hozta a régi formát és nyájas volt. Az étel ami ugyan nem volt rossz, de a tárkonyos vadragu leves minden volt csak nem tárkonyos és nem vadragu.
Kár volt érte, mert az íze jó volt, csak nem az amit rendeltünk. A feleségem által rendelt vad, olyan inas volt, hogy a kés alig vitte el és be kell valljuk ízre sem volt az igazi. Az én főételem az teljesen jó volt és a limonádék is, bár itallap nincs, így tulajdonképpen akár mennyit is kérhettek volna azokért is meg a két kávéért is amit ittunk. Ketten ettünk egy levest és egy egy főételt a két limonádéval és két kávéval több mint 12 000 ft-ot fizettünk. Nem érte meg.
2018. november 20., kollégákkal járt itt 55 Egy kimondottan jól sikerült csapatépítő hétvégét töltöttünk itt. A szálloda minden igényünket kielégített. A szobák tiszták rendezettek és kényelmesek voltak. Az étteremben nem jelentett gondot, hogy egy asztalhoz ültessenek bennünket, pedig 12-en voltunk. A személyzet figyelmes és kedves volt.
Az ételek finomak és változatosak voltak, folyamatosan érkezett az utánpótlás. Szintén figyelemre méltó a spa ezen a helyen. Több kül és beltéri medence, szauna, gőz, sószoba. Nagyon jól éreztük magunkat.
2018. november 20.a párjával járt itt 55 Ha erre járunk csak ide megyünk. Kifogástalan a kiszolgálás és fantasztikusak az ételek. A kemencében folyamatosan sülnek a jobbnál jobb finomságok. Ezeket nem szabad kihagyni, de babgulyásuknak sincs párja. Ha jól emlékszem 3 fix kemencés étel van: Kacsacomb, Csülök, Tarja/Oldalas. A hely hangulatos és gyönyörű a környék is.
Megtalálni sem nehéz, mert csak a kilátó felé kell menni és előbb utóbb odaérsz. Ami szintén nagyon fontos, hogy ár/érték arányban magasan veri a hasonló helyeket.
2018. november 15.a párjával járt itt 25 A 4 csillagtól olyan messze van sajnos mint Makó Jeruzsálemtől. A szoba azaz a lakosztály mérete talán az egyetlen ami erre predesztinálná. A szobából több dolgot hiányoltunk, legfőképpen a kéztörlőt, a szappan adagolót a mosdó mellől, a tvben az 5 csatorna mellé amit lehet nézni még párat. . .
A tisztaság sem volt az igazi, de az igazi csalódás a reggeli kávé volt. Az étel az maximum menza minőség volt. Pozitív volt a személyzet kedvessége, de sajnos így is vegyes érzelmekkel távoztunk.
2017. július 19.a párjával járt itt 55 Újfent írnom kell a helyről, mert idén sem hagyhattuk ki. Most végre kipróbáltuk a pizzákat is és nem kellett csalódnom. Igazi olasz vékony tésztás finomságokat kaptunk. Minőség mit sem változott, továbbra is kiemelkedő. Olvastam olyan értékelést ahol kicsinylették az adagokat.
Szerintem pont ideálisak, ami azt jelenti, hogy nem kell elcsomagoltatni a fél ebédet, hanem a végére a kellemes pont jóllakott érzés tölti el az embert. :)
Amit külön meg kell még említenem az a fagyi! Hát az valami isteni és az sem elhanyagolható szempont, hogy itt 1 gömb az valóban 1 gömb, nem pedig egy lehúzott fél. :)
Egy szónak is száz a vége, hogy minden évben amikor erre járunk, abban a pár napban itt fogunk ebédelni, vagy vacsorázni.