2018. március 16.a párjával járt itt 55 A szalloda elhelyezkedese a leheto legjobb. Minden kozelben, to, uzletek,latnivalok,erdekessegek. Par perc seta. A szalloda alkalmazottairol,udvariassag, segitokezseg,rugalmassag, stb. csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni! Az etkezes rugalmassaga is nagyon tetszett, minosege kifogastalan. Tisztasag, rend mindenutt. Etterem,szoba, kozlekedok.
A szoba kenyelmes, a celnak megfelel. Az agy kicsit kenyelmetlen volt nekem,a parnak kicsik voltak, de izlesek es pofonok. A furdoszoba vilagitasa volt szamomra gyenge, es hianyoltam, hogy nincs benne konektor. A parkolas biztositasa a varos kozepen nagyra ertekelendo! Osszesegeben mindennel meg vagyunk elegedve, nagyon jol erztuk magunkat, ha lehetoseg nyilik maskor is szeretnenk a hotel szolgaltatasait igenybe venni.
2014. március 3. járt itt 45 A személyzet kedvessége és segítőkészsége minőségileg javitotta az esetleges hiányosságokat. Gondolok itt pl. a TV. csatornákra, amiknek a száma, ill. a választási lehetőség számomra nem volt kedvező. A szálloda elhelyezkedése - a fürdő közelsége - szuper. Lenyűgözött, és nagyon örültem a különböző biztonsági intézkedéseknek.
Tiszta szívből ajánlom mindenkinek! ! ! Nyáron még több lehetőség áll a kedves vendégek szolgálatára.
Park Hotel Harkany válasza
Köszönjük szépen az értékelést, a kedves szavakat!
Várjuk Önt legközelebb is sok szeretettel!
2014. március 4., , Park Hotel Harkany