2017. november 8.barátokkal járt itt 55 2017. októberében átutazók voltunk Várpalotán,mikor a főuton láttunk a Thury várt jelző táblát. Rövid kitérővel betértünk a várba, amit nem bántunk meg. Felújitották az épitményt, nem hivalkodó, nem giccs, nagyon visszafogott - de letisztult. Sok kiállitás, Bányászati Múzeum, rendezvény terem teszi szinessé és hasznossá a felújitott vár kihasználtságát és látogatottságát.
Ajánlom, aki arra jár, feltétlenül időzzen el ennek a felújitott várnak a falai között.
2017. november 8.barátokkal járt itt 552017. októberében 3 napot töltöttünk a fürdő közelében, hétköznap. A fürdő nagyon jó helyen, kellemes környezetben, remek személyzettel müködik. Csendes, nem túlzsúfolt, kényelmes minden szempontban, pihenés, relax, masszázs és étkezés szempontjából.
Nekem nagyon bejött ez a fürdő, igy novemberben is az Önök vendége lesz, jó hirüket viszem az ismerőseim körében :)
2017. november 8.barátokkal járt itt 55 2017. októberében kuponos üdülés keretében voltunk a szálloda vendégei. A megérkezéskor kedvesen köszöntöttek a recepción, a szállás elfoglalása után a vacsora - semmi különös, de kielégitő. Összességében a 3 napban jól éreztük magunkat, amit csak a távozáskor rontottak el, hogy plusz dijat kell fizetnünk, mivel nagyobb szobában voltunk, mint ami a kuponra jár.
Mikor telefonon foglaltam az időpontot, az akkori recepciós ajánlotta fel, - mivel van hely, nagyobb szobát ad - de azt nem mondta, plusz dijazásért. Itt is köszönöm a recepciós fiatalember rugalmasságát, stornózták és igy nem kellett ráfizetni - egy kicsit édesebbé tette a szánk izét.
2017. október 31.barátokkal járt itt 452017. októberében voltunk a Palán hotelban. A személyzet kedvessége, segítőkészsége, a szálloda tisztasága kellemes érzést adott. A reggeli svédasztalos - kiváló választékkal, a vacsora menürendszerrel felszolgált ízletes és megfelelő adag volt Jól éreztük magunkat, igaz csak 2 éjszaka volt, amit ott töltöttünk , de kellemesen kipihenve indultunk haza.
2017. augusztus 1.barátokkal járt itt 55Már sokszor jártunk az étteremben, kipróbálva a svédasztalos étkezést.
Az ételek minősége, jó, izletes, választékos. A kiszolgálók gyorsak, kedvesek, segitőkészek.
Sorba állás nélkül, gyors étkezést biztosit.Látogatásunkkor több nagyobb asztaltársaság is volt, de ez sem zavarta az ételek gyors utánpótlását.
2017. június 27.barátokkal járt itt 55Már második éve élvezem a hely vendégszeretetét, kitünő, egyszerű ételeinek választékát, és mind a tulajdonosok, mind a beosztottak udvariasságát. Családias hangulatú étterem - itt minden a vendégről szól. Gyors, pontos, preciz kiszolgálás - finom házias ételek.
Ragyogó a menü rendszer, mely tartalmas és ízletes ételeket kinál
2017. június 14.barátokkal járt itt 552017. júniusában látogattuk meg Kálmán Imre Emlékmúzeumot. Köszönjük, hogy vissza utazhattunk a múltba ezen a kiállitáson.
Sajnálatos módon nem sok ismertető, reklám van erről a múzeumról, több látogatottságot, figyelmet érdemelne. Szerencsénk volt, hogy mi előtte tájékozódtunk a látnivalókról, igy tudtuk, hogy mit és hol kell keresni az árusokkal zsúfolt, Kálmán Imre sétányon.
Aki Siókon jár, feltétlenül nézze meg :)
2017. június 14.barátokkal járt itt 55 2017. júniusában 1 napra látogattunk Igalra a fürdőt felfedezni. Mivel korán reggel érkeztünk, igy a fürdő nyitására várni kellett, igy meglátogattuk az éppen még csak nyitáshoz készülődő éttermet. Érdeklődésünkre, hogy reggelit kaphatunk e, igen volt a válasz és máris asztalhoz ültettek és nyitás előtt is kiszolgáltak minket.
Kellemes reggelivel indult a napunk. Köszönjük a gyors és kedves kiszolgálást :)
2017. április 5.barátokkal járt itt 55Egy szóval: gyönyörű ! ! Mindenkinek szivből ajánlom, hogy váltsa meg a jegyek a Vigadó látogatási programra, nem fog csalódni. Az életre szóló élményben lesz része.
A vezetés alkalmával teljes tájékoztatás a történetéről, a felujitás munkálatairól, a rendezvényekről. Az épp aktuális kiállitások megtekintése élmény. A tetőteraszról a kilátás felejthetetlen.
2017. április 5.barátokkal járt itt 45 2017. márciusában voltunk ismét a Hotel Gara vendégei hosszú kihagyás után. Az újra nyitás után nem sok változás történt, igaz hogy látszik a lassú felújitás. Sajnos a beltéri medencéket nem tudtuk használni, mivel épp festették. A kinti medencék közül, csak az egy kis medence üzemelt gyógyvizzel, de ez nem jelentett gondot mivel nem volt telt ház, igy kényelmesen lehetett használni.
A személyzet kedves, a étel választék kielégitő, csendes, nyugodt,pihenésre alkalmas hely. Összességében, mi jól éreztük magunkat, leszünk mi még a Gara vendégei.