2013. június 19.gyerekekkel járt itt 55 Ismét sikerült egy hétvégét unokánkkal együtt eltölteni a Hotel mellett müködő Camping területén lévő faházakban. Kellemes környezet, kényelmes, a szállásdijba benne van a fürdő használata. Mi ismét jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, segitőkész. A Fürdő területén lévő étterem jó izekkel és jó árakkal várja az éhes fürdőzőket.
Remélem, hogy az idén még pár alkalommal vendégei lehetünk a szállodának.
2013. május 6.a párjával járt itt 15 Csepegi Csárda ! Fogalom volt az ismerősök között, bárkivel beszéltünk aki ezen a környéken járt, feltétlenül megemlitettük, hogy kihagyni nem szabad. Az ételek, a kiszolgálás, a gyorsaság az szinte már I. osztályu volt. De most mi nagyon nagyot csalódtunk. Hétvégén átutazóban voltunk, és gondoltuk, ha már erre visz az utunk, akkor egy ebéddel itt ajándékozzuk meg magunkat.
Megrendeltük az ételeket és vártunk, eltelt 20-25 perc mire nagy nehezen a levest megkaptuk. Nos sajnos, az Ujházi tyúkhúslevest vissza kellet küldeni: nem volt leszűrve - zavaros volt, savanyu volt a leves, és a hús pedig büdös. Ezután érkezett a brassói - most már tudom soha többé nem rendelek - ami tocsogott a zsirban és a sültkrumpli nem frissen volt sütve hanem melegitett volt. A felszolgáló igaz elnézést kért és nem számolták fel a levest, de sem a konyhafőnök, sem az üzlet vezetője nem keresett meg bennünket, hogy elnézést kérjenek. Nagyon sajnálom, hogy ilyen negativ véleményt kellett irnom, de ez egy szuper hely volt, sokat jártunk ide. Ezek alapján nem fogom jó hirüket kelteni, mert a szinvonal hát a béka . . . . . alatt van.
2013. április 18.gyerekekkel járt itt 55 Idestova 10 éve járunk Mórahalomra barátainkkal minden év decemberében. Ez nem véletlen, hogy ilyen hüségesek vagyunk a Panzióhoz, családias, csendes, a személyzet maximálisan a vendégekért van, itt biztos a pihenés. Kényelem szempontjából maximálisan elégedettek vagyunk, mivel a fürdőt egy ajtó választja el,igy kényelmes az átjutás.
A fürdő melletti Varga Csárda svédasztalos reggeli kinálata maximális, napközbeni ebéd - vacsora választék finom házias izekkel szolgál. A Panzióban már törzsvendégek vagyunk, és nagyon sok üdülő társunk van, akikkel itt ismerkedtünk meg, és várjuk minden évben a találkozást. Egy szónak is száz a vége: Kivánom mindenkinek hogy egy pár napot lehetősége legyen itt eltölteni, ez az igazi nyugalom szigete.
2013. április 17.a párjával járt itt 55 2012. áprilisában voltunk a vendégek a szállodában. Kellemes környezetben, megfelelő ellátással szálltunk meg. A szálloda aljában egy klub müködik, - erre fel is hivták a figyelmünket foglaláskor kicsit lehet hogy hangos lesz az éjszaka - de kellemes
csendes pihenés volt. Az elhelyezkedés szuper, gyalog megközelithető az Állatkert, nekünk ez volt a fő cél.
A szálloda szomszédságában a fürdő, mely össze van kötve egy kapuval,de sajnos még nem üzemelt a fürdő, igy a szálloda saját medencéjében ejtőztünk. Kellemes hétvégét töltöttünk itt.
2013. április 17.gyerekekkel járt itt 55 Igaz, hogy tavaly voltunk a Mátyás Király Hotelben, de felejthetetlen élménnyel gazdagodva jöttünk haza. A reklámban és a honlapon fel van tüntetve, hogy gyerekbarát szálloda, és valóban az. Mi az akkor 1,5 éves unokánkkal voltunk és el mondhatom, hogy minden nagyon szuper, kényelmes. Külön kiságyat kaptunk, és mondhatom, hogy minden a gyerekekről szól.
A személyzet kedves, türelmes, segítőkész. A Hotel tiszta, csendes, és jó az elhelyezkedése. Az étkezés minden igényt kielégit. Egy szóval is -ajánlom mindenkinek nagyon sok szeretettel. Mi biztos megyünk még ! ! ! ! !
2013. április 15.barátokkal járt itt 55 2013. április 12-14. között jártunk Telkibányán az Ezüstfenyő Hotelben. A szálloda kellemes helyen, egy erdő közepén található, de mégis közel a városhoz. A szálloda személyzete nagyon kedves, segitőkész, konyháját is dicsérni tudom, minden igényt kielégit. Elhelyezkedése szempontjából a legjobb a környék bebarangolásának kiinduló pontjához.
Célunk a kastályok és várak látogatása volt, valamint a Vizsolyi Bibilia és Hollóháza nevezetességei. Az egész napos kirándulás után kellemes pihenés és remek személyzet várt minket a szálláson. Mindenkinek - fiatalnak, idősebbnek - csak is ajánlani tudom a helyet.