2018. november 15.barátokkal járt itt 45Kisebb (budapesti) baráti társaság verődött össze Pápán, s ebédidő lévén, kerestünk egy éttermet. Bár egy kicsit később kezdődő rendezvényre készültek, fogadtak minket, és kiváló kiszolgálásban volt részünk. A hely ízlésesen van kialakítva, a felszolgálók figyelmesek, gyorsak, udvariasak. Az ételekkel is elégedettek voltunk. Egy pápai kirándulás alkalmával kiváló lehetőség egy jó ebédre.
2018. november 15.családjával járt itt 45Születésnapomat ünnepeltük szűk családi körben Földes Józsi éttermében. Szívélyesen fogadtak minket, a felszolgáló végig türelmes és készséges volt. Ketten közülünk Földes bordát (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva) ettek - nem győzték dicsérni. Finom ételeket ettünk, nagyon jó hangulatban töltöttük a délutánt. Köszönjük :))
2017. augusztus 30.a párjával járt itt 55Sümegi pihenésünk alatt mentünk el ebédelni a Csóka Fészek étterembene, ahol csodálatos kilátás mellett fogyaszthattuk el a finom, bőséges, gusztusosan tálalt ebédet. Nem voltak sokan, az ételeket hamar kihozták. A kiszolgáló hölgy kedves volt, a maradékot becsomagolták nekünk. Elégedettek voltunk, hogy ezt az éttermet választottuk.
2017. augusztus 30.a párjával járt itt 45 Kettesben töltöttünk néhány napot az Annabella Hotelban augusztusban. Szép a kilátás a szobából a Balatonra, a környékre. A szoba tiszta volt, a személyzet kedves. A matracok már cserére szorulnak, de azért jól tudtunk aludni. Közel van a strand (a szállodának saját strandrésze van nyugágyakkal), a sétány.
A Balaton helyett mi a szálloda medencéjében fürödtünk, és a medence melletti kellemes, füves-fás területen pihengettünk - ami nagyon jó választás volt. Az itteni nyugágyak nagyon kényelmesek. A reggeli, ebéd bőséges volt (jobb alapanyagokból készült ételek jobban ízlettek volna nekünk). Az étkezések alatt a pincérek folyamatosan rendben tartották az asztalokat, pultokat, udvariasak voltak. Az estéket a hangulatos Tagore sétányon töltöttük, ami pár lépésre a hoteltól kezdődik.
2016. augusztus 12.a párjával járt itt 45Rendkívül jól éreztük magunkat a hotelban. Hatalmas, kényelmes szobában lakhattunk három napig. A személyzet kedves és segítőkész volt, az ötfogásos vacsorák finomak, érdekesek. Pihentető volt a kinti füves részen elhelyezett nyugágyakon napozni, szunyókálni. A wellnessben a nagy medence vízhőmérséklete különösen kellemes, a többi túl meleg.
2016. július 13.a párjával járt itt 45 Gyönyörű elhelyezkedésű szálloda. Nagyon tetszett a terasszal összenyitható wellness, a kinti medencék, a kilátás. Sajnos a kinti rész nélkül a wellness nagyon kicsi a szobák és a hétvégi külsős vendégek számához viszonyítva. A hotel folyosóin könyvespolcok, mellettük kanapék, fotelek.
Aki szeret olvasni, az választhat itt egy könyvet a pihenés idejére. Reggel a tóparti egyik stégen kávéztunk, a kacsák társaságában. Minden rendben volt az ottlétünk alatt. Jópofa a Jazzfesztiválhoz kapcsolódó tematika.
2016. július 12.gyerekekkel járt itt 45 Egy rokonom születésnapját ünnepeltük a Csalánosi Csárdában. Hatalmas adag ételeket kaptunk, amik finomak is voltak, és a maradékot be is csomagolták nekünk. Majdnem húszan voltunk, a pincérek folyamatosan figyeltek ránk, gyorsan szolgáltak ki, bár tele volt a vendéglő. Jó választás volt ez a hely.
Óbudaiként örülök, hogy nem kell a város más részeibe menni egy jó ebédért vagy vacsoráért!
2016. július 12.a párjával járt itt 55 Fantasztikus wellness - hatalmas élmény volt úszni a hatalmas medencében, áztatni magunkat a kültéri termálvizes medencében. Nagyon tetszett a medencék elhelyezkedése, formája, elég nagyok és kényelmesek, sok-sok élményelemmel. Nagyszerű, hogy a wellness területén is van büfé, ahol akár egy könnyű ebédet is elfogyaszthatunk - fürdőköpenyben.
Sokat olvastam a kényelmes nyugágyakon. Jólesett este a vacsora, csak választani volt nehéz a rengeteg, finomabbnál finomabb étel közül. A hangulatos reggeliző helyen nézhettük, ahogy kint a cinkék is reggeliztek az etetőkben. Egyik este bort kóstolhattunk, és elbeszélgethettünk a borászokkal. Ide biztosan szeretnék visszamenni!
2016. július 12.a párjával járt itt 45 Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt. A szálloda strandja nagy területen fekszik, és nagyon kellemes a hatalmas fákkal és a kényelmes nyugágyakkal, ahonnan nézegethettük az ide-oda cikázó vitorlásokat. Finomakat ettünk (kár, hogy ilyen rövid idő alatt nem tudtunk mindent megkóstolni. . . ) Vonzó a környezet is, mert sok a látnivaló, érdekesség.
Mi a Levendula Fesztivál és a Múzeumok Éjszakája idején jártunk itt. A szálloda egyszerű (talán megérett egy alapos felújításra), de minden megvan, ami egy igaz Balaton-parti nyaraláshoz szükséges.