2019. május 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tiszta, szép apartman. Kettőnknek kicsit kevés a szekrény, ill. a táskáknak a hely. Az Élővíz csatornára nyílt az ablakunk,minden reggel madárcsicsergésre ébredtünk. Mégis közel voltunk a városközponthoz, és a fürdőhöz is. Mivel még elég hűvös volt az idő, bekapcsolták a fűtést, hogy ne fázzunk. A hűtőben ajándék várt: 1 pár gyulai kolbász. Remek volt, ajánlom.
2014. június 27.a párjával járt itt 55Rendkívül finomak a halételek, saláták. Férjem szerint nagyon jó a halászlé. Gyors a kiszolgálás, a pincér megfelelő tájékoztatást tudott adni az ételekről.
2014. júniusban jártunk ott a férjemmel. Az adagok megfelelőek, se nem túl kevés, sem elfogyaszthatatlanul sok.
Ha szereti a halászlevet és a halételeket, feltétlenül keresse fel. Nem fog csalódni.
Beküldte:JS Hajni
2013. július 29.a párjával járt itt 45Az ellátással maximálisan elégedettek vagyunk. Nagyon kényelmes, hogy a fürdőbe annyiszor mehetünk be naponta, ahányszor akarunk. Férjemnek kényelmetlen volt az ágy, nekem alacsony volt a párna, ill. jó lett volna kispárna is. A vizes fürdőköpenyt nincs hova felakasztani száradni, ugyanígy a vizes törülközőnek is kevés hely van száradni.