2018. január 30.a párjával járt itt 45 Eredetileg kávézni tértünk be ide,de végül elcsábultunk, és ebédeltünk, mert mint kiderült, itt meleg étel kapható. Tészták,sült krumpli, Burgerek, saláták, választható formában és feltétellel Félig önkiszolgáló módon lehet teázni, forró csokizni, fagyizni, minden frissen készül, és nem kis adagok.
Praktikus dobozban tálalják az ételt, amiben el is vihető ha valaki nem bír megbirkózni vele. Tésztáztunk és forró csokiztunk végül a kávé helyett, a kiszolgálással és a minőséggel egyaránt elégedettek voltunk.
2018. január 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Idén szilveszteri program gyanánt választottuk ezt a helyet, ami 1-2 kisebb hiányosságtól eltekintve jó választásnak bizonyult. A szálloda környezete nagyon szép, igényes, bővelkedik parkolóhelyekben is. A 4 lift folyamatosan biztosítja a zavartalan közlekedést.
A szobánk igen kényelmes (superior) volt, tágas, pakolási helyekben bővelkedő, és a kabátokat sem a szekrénybe kellett bezsúfolni, ez már külön pozitívum. Ugyanígy a fürdőszobában is akadt mindennek helye. A takarítással és a tisztasággal maximálisan elégedettek voltunk, ahogy a recepció és a felszolgálók, valamint egyéb személyzet munkájával is. Kiemelném a gálavacsora ülésrendjét szervező fiatalemberét, aki alkalmi asztaltársaságunk szervezésénél igen kézséges volt, külön köszönet a hasonló korú jó csapat összeverbuválásáért! Az ételek jók voltak, bár ilyen nagy szállodákban nagyobb választékhoz szoktam, a péksütemények pedig nem voltak minden esetben a legfrissebbek. A szilveszteri programból hiányoltam a közvetlen éjfél előtti közös visszaszámlálást és hasonlókat, valahogy nem volt meg a pillanat ilyenkor szokásos "nagysága". A tüzijáték viszont gyönyörű, és nagyon jól szervezett volt, ahogy amúgy magáé a programé is, beleértve a másnapi remek bűvész showt is. A wellness részleg nagyon kellemes, remek hogy teljesen elkülönítve használható a saját gyógyvizes medence, mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat.
2017. december 29.a párjával járt itt 55 Évekkel ezelőtt jártunk már itt, és olyan kellemesen éreztük magunkat, hogy tervben volt a visszatérés. Idén úgy döntöttünk, a szentestével járó mozgalmasságot egy gyógyfürdős helyen fogjuk kipihenni, ahol nincs zsúfoltság. Gyopárosfürdő bár kevésbé ismert nagynevű társainál, sokkal kényelmesebb körülmények között minden ugyanúgy elérhető.
A szálloda nagy előnye a közvetlen fűtött folyosón való átjárási lehetőség, és az hogy az élménymedencéktől teljesen külön is található gyógyvíz, itt gyerekzsivajtól távol is élvezhető a fürdés. A hotel elhelyezkedése remek, minden ablakából-erkélyéről gyönyörű a tóparti naplemente. Előzőleg egy standard szobát, most a nagyobb superiort választottuk, ami közel kétszeres méretével jóval tágasabb volt, ezáltal sokkal kényelmesebb. Kicsit vaskosabb párnáknak és kicsit vastagabb falaknak ugyan örültünk volna (olykor áthallatszottak a szomszédok- kizárólag ezért nem kiváló a minősítésem) amúgy mindennel elégedettek voltunk. A recepció rugalmassága figyelemre méltó, a személyzet kézséges, barátságos, (a masszőrt is beleértve) az ételek jók, a választék és a mennyiség szintén. Kedves karácsonyi figyelmességként a hallban folyamatosan forralt borozhattunk, teázhattunk, mézeskalácsozhattunk, ennek nagyon örültünk, ahogy a vacsora közbeni kellemes élőzenének is. Ismét nagyon jól éreztük magunkat, és minden bizonnyal most sem utoljára jártunk itt.
2017. október 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Alapvetően szeretem a gyerekeket, de remek, hogy egyre több szálláshely figyelembe veszi, igazán kikapcsolódni gyerek zsivaly nélkül lehet. Itt minden hónapban egy hétvégén kizárólag felnőtteket fogadnak, így örömmel választottuk ezt a szállodát.
A hotel nagyon kellemes környéken, távol a város zajától helyezkedik el, de mégis karnyújtásnyira a Dunától, ami kiváló kirándulási lehetőséget nyújt akár kerékpárral, akár gyalog. Nagyon kellemes wellness részlege van, szauna-programok tekintetében már már a bőség zavara. A szobánk (de-luxe) szép tágas, kényelmes, bőven volt pakolási lehetőség, a fürdőszobában is elfértünk. Az ágy kényelmes és kellően magas volt. Örömmel nyugtáztuk hogy a minibár benne volt az árban,jól jöttek az üdítők, ahogy a bekészített teák és kávéfőzési lehetőség is. A konyhával és az ételekkel is meg voltunk elégedve. A személyzet figyelmes, kedves, kézséges. Szívesen ajánlom mindenkinek a szállodát, és mi is vissza fogunk térni ide.
2017. augusztus 27.a párjával járt itt 55 Azon hotelek közé tartozik, amin nem tudtam volna fogást találni, ha akartam volna sem. Szerepelt a terveink közt, de egy esküvői meghívás felgyorsította az eseményeket, így három napot itt töltöttünk. Már a falu is nagyon kellemes, gondozott, lehetőségekkel teli település.
A Duna holtágának köszönhetően több kristálytiszta, vízililiommal gazdagított horgásztava van, több apró, bájos, rendezett köztere, thermálfürdője, falumúzeuma, kalandparkja. A Hotel már kívülről is nagyon mutatós, a kertje egy kisebb parknak is elmegy, szinte teljesen körülveszi egy hangulatos "vizesárok", mintegy természetes kerítésként, melyet fahidak ívelnek át. Két medencéje közül a kinti meleg vizű kintről-bentről egyaránt elérhető. Hatalmas sakk, focipálya, zárt trambulin, kis játszótér szolgálja a gyerekek kényelmét, (amúgy az épületben is van egy gazdag játszósarok) a szépen ápolt kertben padok, nyugágyak és napernyők. Az épületben többek közt cso-cso, biliárdasztal, játékgépek, fitnesz-terem, és bicikli kölcsönzési, valamint lovaskocsikázási és motorcsónakázási lehetőség is rendelkezésre áll. A szobánk tiszta, barátságos, kellemes volt. A személyzet készséges és figyelmes. Az ünnepi vacsora és a napi svédasztal egyaránt kifogástalan volt. Ajándékként egy sütire és kávéra- üdítőre vendégek voltunk a közeli Lipóti pékség látogatóközpontjába, ahol üvegfalon keresztül a termékek gyártási folyamatának részesei lehettünk, ami szintén nagy élmény volt. Az időnk rövidsége miatt nem tudtunk mindent kihasználni sajnos, épp ezért vissza fogunk ide térni, mert nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal és az idilli környezettel egyaránt.
2017. augusztus 25.barátokkal járt itt 45 Véletlenül zuhantunk be egy hétvégi kirándulás után, ebéd idő után jóval túl , 4 óra körül. Rajtunk kívül négy ember tartózkodott az étteremben, ennek ellenére elég sokat kellett várni az ételre. Az viszont nagyon jó volt. Bőséges, szépen tálalt, és kifogástalan.
Miután a többi vendég elment, nekünk négyünknek változatlanul zenélt az egyszemélyes zenekar, ami nagyon kellemessé tette a környzetet és a hangulatot. Olvasom az előző hozzászólásokat, és meg vagyok rajtuk lepve, mert mi összességében elégedetten távoztunk.
2017. augusztus 22., csoporttal járt itt 25 Csoportprogram keretében kerültünk ide 3 napra. A bemutatott fotók és leírás alapján egy egyszerű, alapkategóriás helyre számítottunk, vagyis illúzióink nem voltak. De a valóság ennél sokkal rosszabb volt. Az első ami szembeötlött, a tisztaság hiánya minden téren.
A személyzet fehér köpenye borzasztóan piszkos, a szobák régen láttak porszívót, a függönyök beszegetlenek, a földön fekszik az aljuk, a bútorok agyonhasználtak, az ebédlőbeli székek ülése végighasadva. A fürdőszoba tiszta volt, de a belőle áradó rémesen erős csatornaszag miatt az ajtaját folyamatosan csukva kellett tartani. A recepció egyben a bár is, - de keresni kellett mindig valakit ha valamit akart az ember. Ezek után igen bátortalanok voltunk az étkezések terén, de a konyha legalább elfogadhatónak tűnt, és az ételek sem voltak rosszak. Az épületet körül ölelő park hatalmas, közvetlenül a Duna mellett, (ez az egyetlen pozitívuma,) a valamikor jobb napokat látott, fotókon amúgy fürdőzőkkel teli kerti medence üresen, elhanyagoltan árválkodik benne. A személyzet amúgy nagyon kedves, mindenben együttműködő, rugalmas. A jó csoportprogramnak és a társaságnak köszönhetően nagyon jól éreztem magam minden negatívum ellenére, de ezt a helyet se nem választanám, se nem ajánlanám ismerőseimnek sem.
2017. március 12.a párjával járt itt 55 Először azt mondom el, ami nem tetszett, mert összességében nagyon is elégedett voltam. Keveselltem a fürdőszobában az akasztókat, az összesen két darabra a köntöseinket tettük, a benti és a kinti törölközőket a szekrényajtókra voltunk kénytelenek teríteni. Kényelmetlen volt kicsit hogy a fürdő ajtaja a w. c.
-n koppant, praktikusabb lett volna a helyszűke miatt egy tolóajtó. A felettünk levő szobában történő rohangálás sem volt túl élvezetes, amúgy sem kintről, sem a szomszédos szobákból nem hallatszott be zaj. A hotel egyébként nagyon szép, karbantartott, tiszta, a személyzet figyelmes, gondos, minden tekintetben rendezett. Az ételválaszték és minőség szintén jó, ahogy a fürdőtér is. Tágas, kényelmes , várra néző szobánk volt, mindennek találtunk helyet, az ágy szintén kényelmes. Kellemesen szórakoztunk a csomagban kapott lovagi tornán is, és nagyon ízletes füstölt árukat, szörpöket vásároltunk a közelgő húsvétra a családi gazdaságból, melyeket helyben, szintén a hotelben vásárolhattunk meg. Az említett hiányosságok ellenére is nagyon jól érzetük magunkat, nemcsak a szép környezet, hanem a kimondottan barátságos hozzáállás és légkör miatt, úgyhogy biztosan visszatérünk még ide.
2017. február 12.a párjával járt itt 45 Vagy hat éve már jártunk itt, és olyan kellemes emlékekkel távoztunk, hogy elhatároztuk, visszatérünk. Ismét megállapítottuk, hogy a szálloda elhelyezkedése kiváló. Közben történt némi átépítés épületen belül, és a kert is gyarapodott egy rönkszaunával, hozzá való merülőmedencével, és egy jakuzzival, ahonnan közvetlenül gyönyörködhetünk a páratlan panorámában.
3 emeleti superior szobánkból szintén gyönyörű volt a kilátás, de maga a szoba elég kicsi volt, amit azért kompenzált valamennyire a kényelmes fürdőszoba, a hatalmas terasz, és a kényelmes ágy. Az erkélyre ráférne egy kis felújítás azért. Az ételek és a választék jó, a kiszolgáló személyzet kézséges és figyelmes, külön kiemelném az animátor lelkesedését és odafigyelését. Amit negatívumnak említenék, az a hangszigetelés. A szomszédos szobákból olykor tisztán kivehető a beszélgetés, és a lift is igen hangos. Mindent összevetve nagyon kellemesen éreztük azért magunkat, szállodán belül és kívül is remek élményekkel és pihenéssel gazdagodtunk.
2017. január 6.a párjával járt itt 55 4 napos szilvesztert töltöttünk itt. Választásnál szempont volt, hogy a szállodának legyen saját gyógyvizes medencéje. A komplexum két épületből áll, melyek az út két oldalán helyezkednek el, közvetlen összeköttetés nélkül. Mindkét épületben található kinti és benti medence, wellness szolgáltatások, de az étterem a főépületben van.
Mi itt foglaltunk, és ez utóbbi a szilveszteri vacsora szempontjából igen szerencsésnek bizonyult. Standard apartmanunk tágas, barátságos volt, bőséges pakolási lehetőséggel, a hálóban és a nappaliban is TV. -vel, kényelmesen kemény ággyal, és igen kellemes padlószőnyeggel. (Az egész éjszakai tánc után kimondottan üdítő volt mászkálni rajta. ) A zuhanykabinos fürdőszoba elég kicsi, de mindennek akadt azért hely. Az egész hotel illatos, tiszta. A személyzet kézséges, udvarias, a pincérek kimondottan figyelmesek. Az étteremben büféétkezés van, de pincérek szolgálnak ki. Az ételválaszték bőséges, változatos, és több különlegesség is van köztük, az ételek kifogástalanok. A szilveszteri vacsora, a zenekar és a program (Bikini együttes)tökéletes volt. Az all inclusive italválaszték keretében, a megszokottakon kívül folyamatos koktélkeverés mellett igen sokféle rövid és egyéb ital volt rendelhető. Külön kedves gesztusnak tartom, hogy a szilveszteri programról videó is készült, ami megvásárolható volt emlékül. A fürdőbeli esetleges zsúfoltságtól kicsit tartottunk, de nem volt, működött a kinti medence is, annak ellenére, hogy vállalkozót nem láttunk benne. A szálloda minden szempontból tökéletes választásnak bizonyult, kimondottan ajánlanom mindenkinek, minden évszakban.