2016. október 16.családjával járt itt 55 Meghívásra érkeztünk ide, eddig ilyen jellegű helyen nem jártam még. Mint megtudtam, beesni ide nemigen lehet, szinte mindig telt ház van, ajánlatos tehát asztalt foglalni- telt ház is volt. Meghívóm útmutatását követve, mindannyian kétféle ételt rendeltünk, és hamarosan az egész asztal egy kisebb svédasztalhoz vált hasonlóvá.
Az ételek ugyanis kis adagok, épp azért,hogy többféle ételt tudjon az ember megkóstolni, hogy az étkezés változatos legyen. Így mindegyikünk kipróbált addig számára ismeretlen, másikunk által rendelt ételt is. Ami különösen ízlett abból rendeltünk még, ami kevésbé, az sem veszett kárba, mert kis adag volt, és mert a társaság egyik tagjának legalább valamelyik mindig bejött. Az ételek ízletesek, gusztusosak, a kiszolgálás is jó. Számomra szokatlan és érdekes volt ez a fajta étkezési típus, a desszertek különösen, de mindenképpen kipróbálásra javaslom annak, aki eddig nem tette.
2016. október 9.a párjával járt itt 55 Kimondottan kellemes hétvégét szerzett nekünk ez a szálloda. Először jártam "golf" hotelben, és nem lesz könnyű dolog legyőznie egy esetleges következőnek majd. Nagyon szép helyen, golfpálya területén van, a szépen gondozott pályára néző kilátás igazán impozáns volt.
Belekóstolhattunk a golfozás rejtelmeibe is, ami mint kiderült, sokkal több, mint amit eddig gondoltam róla. (Kimondottan érdekes, és szórakoztató. )
A szoba szép tágas, a ruhásszekrényekről azonban hiányoltam az ajtót. Bármennyire is mutatós üresen, megpakolva már nem az, és lehetne egy kicsivel több hely az akasztósoknak, vagy valami egyéb a kabátoknak, amik hidegben szintén idekényszerülnek. Jól felszerelt a konditerem, és egész nagy a spa részleg is. Nemcsak úszó, hanem viszonylag nagy élmény és gyerekmedence is van benne, külön jó pedig, hogy a hotel két saját gyógyvizű medencével is rendelkezik. A szauna-szerelmesei sem unatkozhatnak, valamint bőséges a választék különféle egyéb wellness és beauty kezelésekből, (valamint privat spa részleg) amiket sajnos az itt töltött időnk rövidsége miatt nem volt alkalmunk kipróbálni. Az ételek jók, a személyzet udvarias, készséges. A soft all inclusive ellátás már -már túlzottan is bőséges, az uzsonnát bármennyire csábított, kénytelenek voltunk kihagyni, nem bírtunk ennyit enni. Egész nap fogyaszthattunk teákat, kávét, gyümölcsleveket, 18. h. után szeszes italokkal is kiegészítve- a szobai vízforralót és bekészített teákat sem használtuk ezért ki. Van kerékpár kölcsönzési lehetőség is, gyerekeknek játszószoba, (akár gyerekfelügyelettel,) vagyis minden korosztály megtalálhatja itt a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát,- mi is visszatérünk még ide.
Greenfield Hotel Golf & Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük, hogy szállodánkban eltöltött pihenése után megosztotta velünk tapasztalatait, észrevételeit. Külön öröm, hogy jól érezték magukat nálunk, elégedettek voltak a szállodával;kollégáink, éttermi kínálatunk, wellness részlegünk egyaránt elnyerték tetszésüket.
A szekrénnyel kapcsolatos észrevételei mindenképp továbbításra kerülnek illetékes munkatársaink részére. Bízva abban, hogy nemsokára ismét vendégeink között üdvözölhetjük Önöket, minden jót kívánunk: Tóth Tímea és a Greenfield csapat
2016. október 11., Greenfield Hotel Golf & Spa, vendégkapcsolati manager
2016. szeptember 10.a párjával járt itt 45 Valódi tájjellegű ételre vágytunk, s mivel itt szerepelt az étlapon, ezért választottuk ezt a helyet. Ebéd utáni időszakban érkeztünk, egy három fős németül beszélő társaságon kívül mi voltunk az egyetlen vendég a párommal. A személyzet a pult környékén téblábolt, senki nem jött az asztalunkhoz, ami ráadásul bár tiszta volt, de tele morzsával.
Percekig várakoztunk, amikor a párom felállt és intett, mire az egyik felszolgáló végre megjelent. Nem túl lelkesen vette fel a rendelést, ami szintén kis visszatetszést keltett bennünk, lévén közben mi maradtunk csak vendégként az étteremben. Szerencsére az ételre legalább már nem kellett sokáig várnunk, ráadásul kompenzálta a bosszúságainkat. Adagra is, kinézetre is, és ízre is azt kaptuk, amit reméltünk. Egy étteremben az étel minősége nagyon fontos, de a környezetért, a kiszolgálásért a személyzet többi tagja felel, a vendéget azzal is meg kell fogni. Az ételre ötöst adnék, de a felsorolt hiányosságok rontottak az összképen.
2016. szeptember 10.a párjával járt itt 55 Új, a gyógy- és élményfürdővel egybeépült kellemes szálloda. A gyerekek számára egy hatalmas, modern játszótere is van, a tetején saját medence és napozóterasz, panorámával, teával, külön bárral. A szoba és a fürdőszoba is tágas, van pakolási lehetőség, otthonos, barátságos.
Az ágy matraca nekem puhább volt a kelleténél, és a szivacs töltetű párna sem a kedvencem, de összességében tudtam pihenni. A "szokásos" fürdőköntös, fürdőlepedő és egyéb bekészítéseken kívül figyelmes ötlet a szálloda emblémájával ellátott strandtáska, sok zsebbel, értéktartóval. Van kerékpár kölcsönzési lehetőség, fitness terem cardio gépekkel,saját wellness részleg. Az ételek jók, az edények és evőeszközök nagyon mutatósak, a kávé -automata egészen "házias" kávét készít, a péksütemények frissek. Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt, visszatérünk még.
2016. szeptember 5.a párjával járt itt 55 Örülök hogy rátaláltam erre a szállodára. Az elhelyezkedése kiváló, a város végében, közel a Tiszához, közvetlenül a gyógyvizes fürdő területén van, ami ráadásul szintén megérdemel egy ötcsillagos minősítést. A hotelben is, a fürdőben is igen figyelmes, rugalmas a személyzet, bár nyolckor nyitnak, a gyógymedencék már fél hétkor használatba kerültek, és mindkét helyen valóban a vendég az első.
(Az "aquakontaktot", amiről addig nem hallottunk, egy nagyon szimpatikus fiatalember végzi, érdemes kipróbálni, semmivel össze nem hasonlítható testi-lelki ellazulást eredményez. )
Lehet kerékpárt kölcsönözni a környék felfedezéséhez, és figyelmes gesztusként minden reggelinél tájékoztatnak az időjárásról, valamint az aznapi programlehetőségekről is. A szobában és a fürdőszobában bőven van lehetőség pakolásra, mindennek találni helyet. A vízforralót, bekészített teát, kávét örömmel fogadtuk. Az ágy kellemesen kemény, kényelmes. A fürdőben is, erkélyen is van külön ruhaszárító, erre sem gondolnak sajnos mindenhol. Az ételek ízletesek, a választék is jó, az egyetlen negatívum amit tapasztaltam, hogy némelyik nem volt elég meleg. Minden egyébbel tökélesen elégedettek voltunk, mind az alkalmazottak, mind a vezetés igen vendégbarát, nagyon jól éreztük magunkat, és vissza fogunk még térni ide.
2016. július 20.a párjával járt itt 55 Kellemes, barátságos hely, közel a vízparthoz, pincészetekhez, és az erdőhöz. A szálloda enteriőrjében stílusosan többször visszaköszön a bor. Saját nagy kertje van, a gyerekek számara kis játszótérrel, a földszinti szobák teraszai is ide nyílnak. A személyzet fiatal, rugalmas.
A konyha nagyon jó, a reggeli elképesztő mind választékban, mind tálalásban, a szemnek is gyönyörű. Hatalmas kétajtós szekrénybe lehet pakolni, és a fürdőszobában is el lehet férni. A wellness szolgáltatások folyamatosan működtek, ez is pozitívum. Tisztasággal, figyelmességgel találkoztam mindenhol. Egyetlen negatívumot találtam, az ágy matraca nagyon puha, süppedős volt, alváshoz kényelmetlen.
2016. június 8.barátokkal járt itt 55 Nagyon szép környezetben, közvetlen összeköttetéssel a fürdőhöz, kedves, figyelmes személyzettel- nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt. A szobánk kényelmes, tágas volt, örömmel nyugtáztuk hogy a fürdőszoba nem közös a w. c. -vel, egyébként meg hatalmas.
Egy dolgot nem is értettem, egy ilyen nagyméretű fürdőszobában miért nincs több pakolási lehetőség, jól jött volna legalább egy polc, és a törölközőknek is lett volna bőven hely, két kis fogas elég kevés a kéztörlőknek is. Az ételek és a választék kielégítő volt, de sajnos többnyire nem elég meleg. Kihűltek a tányéron az utolsó falatok előtt, és a tea vize is csak langyos volt. Egyébként elégedettek voltunk, különösen a desszerteket élveztük. A fürdő és a strand kellemes. A környék csodálatos, a Hotel remek kiindulási helyszín akár gyalogos, akár kerékpáros túrákhoz (kölcsönözhető) de megéri autóba ülni is, és a picit távolabbi falvakat is bejárni, ahol igen szívesen fogadják az arra járót.
2015. december 19.barátokkal járt itt 45 Péntek esti színház után tértünk be baráti társasággal. Nagyon sokan voltak, de sikerült asztalt találnunk. A választék igen bőséges volt, és az ár meglepően alacsony hozzá képest. Háromféle leves, vagy hatféle főzelék, többféle köret és húsétel, külön bepácolt húsok, amit előttünk készítenek frissen el, savanyúságok, és egy meleg desszert.
A választásaim nagyon sikeresnek bizonyultak, ízletesek voltak és frissek. A hideg desszert sajnos egyféle süteményben kimerült, a fagylalt pedig háromféle létére egyízű vizes cukorszirup volt, ennek ellenére elégedetten és jól lakottan távoztunk. Én nem tapasztaltam semmi olyan negatívumot amit az előttem hozzászólók említenek, folyamatosan találtunk tiszta evőeszközöket és a szalvétát, a tisztaság terén sem tapasztaltam kifogásolhatót. Ha arra járok a jövőben és gyorsan, olcsón akarok enni de még nem tudom mit, biztos betérek ide.
2015. november 22.a párjával járt itt 55 Véletlen böngészés közben találtam erre a szállodára, és nagyon szerencsés választásnak bizonyult. Nemcsak mert még nem jártam Makón, hanem mert azon túlmenően hogy tökéletes enteriőrben és ellátásban részesített minket, Makó megismertetésében is komoly segítséget nyújtott.
A hotel a város központjában helyezkedik el, ennek ellenére nem volt zajos, a szobánk a hátsó, nyugodt teraszra nézett. Berendezésében igényes, személyzetileg nagyon figyelmes, szolgáltatásokban kiváló minősítést kapott tőlem minden tekintetben. Az ételválaszték és minőség kitűnő, a kiszolgálás minden tekintetben kimondottan vendégbarát. Nagyon szimpatikus volt a vezetés részéről történő szivélyes fogadtatás is, a lehetséges programok és látnivalók ajánlásával. A csomaghoz fürdőbelépő járt a szomszédos Hagymatikum gyógy és élményfürdőbe, a József Attila Múzeumba (ahol remek "idegenvezetőként" vettek körül szintén minket) és egyéb kedvezményes belépők vásárlására is lehetőséget biztosítottak. A tetőn található nyitott nagy teraszról szép látvány nyílik a városra és a Hagymatikumra, békés társasági helyszín a kanapékkal-asztalokkal, (nem utolsó sorban a külön mosdóval, és a dohányosok számára biztosított dohányzó lehetőséggel) vagy jó akárcsak elüldögélni az esti fények árnyékában. Mivel több szezonális programról lemaradtunk a késő őszi zárva tartás miatt, (nem is gondoltunk ennyi lehetőségre )feltétlenül visszatérünk még ide, de akkor nemcsak egy hétvégére.
2015. szeptember 27.családjával járt itt 55 Véletlenül kerültem ide, becsalogatott a látvány. Ennyiféle különleges fánkot még nem láttam. A tájékoztató szerint mind kézzel készült, adalékmentes, és amit én is tapasztaltam, friss és nagyon finom. Látványnak is pazar, az összetételről nem is beszélve.
Karamell és csokikrém töltelék, miközben a bevonat is csokoládé, ráadásul a fehértől a tejen át az ét csokiig mindenféle változatban, kávés, epres, sőt levendulás, minden elképzelhető, ami édesség és töltelék lehet. A személyzet kedves, barátságos, kézséges - aki ínyenc édességevő, annak irány ez a fánkozó-kávézó! Ha pedig valami különleges szendvicsre vágysz, itt még azt is kaphatsz.