2023. január 28.a párjával járt itt 55Tágas szép rendezett tiszta szoba, remek elhelyezkedés, kiogástalan kiszolgálás az étteremben, remek ételek és választék- kifogástalanul éreztük magunkat. Kellemes, szép szálloda, minden tekintetben maximálisan elégedettek voltunk!
2022. november 2.barátokkal járt itt 35 Barátaink meghívására választottuk a szállodát, egy panorámás prémium szobát ami a 12 emeleten, a kicsi de szép és hangulatos Sky bar alatt volt. Indulás előtt olvastuk csak a véleményeket, pedig ha előbb tesszük nem ide jövünk. Ijesztőnek tűnt a többek által emlegetett csatornaszag, és sajnos bizony mi is részesültünk belőle.
Teltház lévén szoba csere nem jött szóba, a recepciós pedig amúgy is igyekezett megnyugtatni minket hogy a probléma csak átmeneti, hogy ha mindenki használni fogja a vízhálózatot, megszűnik. Pár órával érkezésünk után valóban eltűnt a szag, de estére visszatért, már a liftből kilépve a folyosón megcsapott. És ez így hullámzott az ottlétünk alatt, hol eltűnt hol visszatért. A jó időnek köszönhetően az ablakokat folyamatosan nyitva tudtuk tartani hogy szellőzzön, ami azért teljes megoldás nem volt, és ami szintén kicsit kiábrándító volt hiszen csak bukóra nyithatók. A szoba bár kicsi de hangulatos, az ágyak kényelmesek, a panoráma szép. A fürdőszoba szintén elég kicsi, nincs hely hova pakolni. Bár 4 lift van, elég nehézkes a közlekedés, és mivel a személyzet is ezeket használja sajnos, így még nehezebb. Az étterem az egybenyitható helységeknek köszönhetően tágas, kényelmes. Választék van, de ilyen nagy közönségnél kevés hogy mindenből csak egy tálcányi van kitéve. Hosszú sor áll előttük, hamar elfogy valamelyik és az utántöltés elég nehézkesen megy, olykor többet is kell várni valamire. Ami még bosszantó volt, hogy az ételek langyosak. Eleve azok, de megszerezve az egyik pultnál a feltétet mire a körethez eljutottunk a hosszú sorban, szinte teljesen kihűlt. A szakácsnak is van hova fejlődnie, mert bár mindig sikerült találnunk kedvünkre valót, nem keveset kellett otthagynunk. Volt kimondottan ízetlen köztük, de például az amúgy igen finom kalácsfelfújtat az avas mazsola, vagy a barack befőttet az erjedt íze miatt. A szálloda alapvetően szépen felújított, hangulatos a kertje. A balatonhoz az országút feletti hídon lehet átjutni, saját strandja is van. Ott nem jártunk, de a wellness részleg jó, csak a medence víze lehetne kicsit melegebb. Tágas és sokféle játékkal rendelkezik a játszószoba, kedves a hotel kabalafigurája, aki végig is sétál időnként a hotelben a gyerekek örömére. A szálloda által tervezett programok nagyon jók voltak, remek koncertben és zenés táncos estekben részesültünk, kár hogy az említett körülmények nagyon sokat rontottak. Ebben a hotelben sokkal több van mint amennyi lehetne. A vezetésnek is tudni kellene hogy ezekkel a hiányosságokkal el fognak fogyni a vendégek, a mai megnövekedett árak és költségek mellett jobban meggondolják mire adnak ki nem kevés pénzt. Hónapok óta nyitva van a szálloda, tudják hogy rossz a bűzelzáró rendszer, nem is értem hogy nem lehetett ezt még megoldani, hogy szabad így négycsillagosként működni. Még ezek meg nem szűnnek én nem ajánlom senkinek ezt a hotelt!
2021. szeptember 16.a párjával járt itt 55 Hirtelen ötlet alapján sétáltunk el ebbe az étterembe közvetlenül a vészhelyzeti korlátozások feloldása után. Azt gondoltuk bőven lesz szabad asztal, és meglepődtünk mikor kiderült hogy tele vannak foglalással. Mivel negyed egykor értünk oda, felajánlottak egy két órára foglalt asztalt, biztosítottuk őket hogy megebédelünk addig bőven.
Nagyon finom, elegánsan tálalt ételeket kaptunk, figyelmes kiszolgálással. Tisztaság, barátságos környezet, odafigyelés vett körül. Az étterem kert felé néző ajtaja elhúzható, a kertben is lehet étkezni. A kert egy másik épületében, saját kerthelyiséggel de közvetlen átjárással elérhető a cukrászdájuk, ami szintén figyelemre méltó. Különlegességek és hagyományos sütemények is megtalálhatók a választékukban, és a fagyijuk is nagyon jó. Szívesen ajánlom mindenkinek.
2021. június 28.barátokkal járt itt 55 Közvetlenül a Duna holtágának sekély, fürdőzésre a gyerekek számára is alkalmas, és vizi sportoláshoz mély partszakasszal egyaránt rendelkező nagyon szép kis családbarát szálloda. A kertben hat apartmanház is található kisebb társaságok számára. Úszómedence, szauna, és elég nagyméretű jacuzzi is várja a strandolni vágyókat.
Lehetőség van vízi eszközök és kerékpár kölcsönzésre is. Szép, kiépített kerékpár út indul közvetlenül a hotel mögül. A személyzet nagyon barátságos és kézséges, a tisztaság és az ételek kifogástalanok. Remekül éreztük magunkat, mindenkinek szívből ajánlom aki elvonult pihenésre, kikapcsolódásra vágyik.
2021. június 27.a párjával járt itt 55 Kimondottan kevésbé ismert borvidéket és települést kerestem egy születésnapi program kedvéért. Császártöltés, és a borhotel kiváló választásnak bizonyult. Igazán vendégbarát fogadtatással és kiszolgálással, minden tekintetben figyelmességgel találkoztunk. (Annyira, hogy a személyzet két tagjáról azt hittük, ők a tulajdonosok vagy az üzemeltetők).
A szoba kellemes, kényelmes, sehonnan semmi nem hallatszott át. A felső emeleti tágas, barátságosan berendezett terasz sokféle lehetőséget ad kisebb társaságok rendezvényeire is. A játszótér mellett grillbár, dézsafürdő, hangulatos ülőbútorok egészítik ki az elhúzható ajtajú medenceteret. A tetőtéri, teraszra nyíló szobákba állatok is bevihetők, két igen barátságos és jól nevelt kutyussal is találkoztunk. Az ételek és a tisztaság kifogástalan volt. Remekül kivitelezett, nagyon hangulatos borvacsorát is kaptunk ahol a kedvünkért még egy kicsit át is írták az eredetileg tervezett étlapot. Tervben volt egy kirándulás a Hajósi pincefaluba amihez kölcsönözhető kerékpár is, de mi inkább sétát válaszottunk. Felajánlottak hozzá transzfert is, vagy hogy bármikor értünk jönnek ha hosszúnak bizonyulna a gyaloglás. Nem kértük, mert nagyon szép az út a közeli Kék túra útvonala. Maga a település is szépen rendezett, barátságos, csupa (Bpesti ember számára sajnos szokatlan ) köszönő, közvetlen emberrel. Nagyon jól éreztük magunkat, szívből ajánlom mindenkinek, biztos hogy mi is vissza fogunk ide térni.
2020. október 1.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Központi helyen, a város főterén, szemben a csodálatos Jézus Szíve templommal helyezkedik el a hotel. Ráférne egy felújítás, de alapvetően jó állapotban van. Nem kánikulában jártunk ott, de valószínűleg a klíma nagyon hiányzott volna ha akkor megyünk. Barátságos figyelmes a személyzet, kézségesek, a tisztaság is megfelelő.
A szoba kényelmes, az étterem szintén, az ételválaszték és minőség jó. A wellness részleget nem próbáltuk így arról nem tudok véleményt mondani, de nagyon jól éreztük magunkat az ott töltött 5 nap alatt. Remek kiindulási pont kirándulásokhoz túrákhoz, szívesen ajánlom mindenkinek.
Hotel Írottkő válasza
Kedves Vendégünk!
Nagy öröm számunkra, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Kedves szavait örömmel továbbítjuk kollégáink felé. Reméljük a jövőben újra köszönthetjük Önöket!
2020. október 6., Hotel Írottkő
2020. október 1.a párjával járt itt 55 A zajos központtól távolabb, nyugodt helyen található a szálloda. Tökéletes helyszín egy vízparti nyaraláshoz és kikapcsolódáshoz gyermekkel és gyermek nélkül érkezőknek egyaránt. Közvetlen vízparti az elhelyezkedése, kellően hosszú és széles a partszakasz, nem lógnak egymásba a strandolók még úgy sem, hogy van játszótér és kinti medencék is.
Saját bowlingpályája is van, de nagyon jó kiindulási hely környékbeli kirándulásokhoz is. A szobák és az ágy kényelmesek, a tisztaság kifogástalan. Barátságos, készséges a személyzet. Az étterem hatalmas panorámás terasza nagyon kellemes helyszíne az étkezéseknek. Az ételek változatosak és jók, (kivéve a marhahúsokat, a 8 nap alatt nem sikerült puhával találkoznom). Összességében kellemes, jó hely.
2019. november 3.a párjával járt itt 55Véletlenül találtunk erre a kedves kis helyre. Kellemes, barátságos környezetben remek kávékülönlegességek, ízesített forró csokik, üdítők és röviditalok, friss, sokféle süteményválogatás - mindez kiváló, figyelmes kiszolgálással a Bogácsi termálfürdő közelében.
Érdemes felkeresni.
2019. november 3.a párjával járt itt 45 Kellemes, barátságos szálloda. Családi szobát, vagyis két légterűt választottunk. Kényelmesen elfértünk, a fürdőszobánk viszont nagyon pici volt. Egy testesebb ember nem is tudom hogy tud becsusszanni a zuhanyfülke és a mosdótálca között, különösen éjjel, félálomban úgy, hogy még a törölközőtartóra is tekintettel kell lennie.
A másik észrevételem az ágy matraca. Én a kemény ágyat szeretem, de ez nekem már kényelmetlenül kemény volt. A konyha viszont kifogástalan. Tányérszerviz szerepelt az ajánlatban, ennek ellenére svédasztalunk volt, hibátlan ételekkel. Az étterem is kényelmes, a felszolgálók udvariasak, figyelmesek, ahogy a személyzet többi tagja is. A szobák és a közösségi terek tiszták, rendezettek. Az apróságok részére felszerelt játszósarok is rendelkezésre áll. A wellness többféle szaunát, só és pihenőszobát, jacuzzit és úszómedencét foglal magában, masszázslehetőséggel. A környék gazdag látnivalókban és pincészetekben, mindkettőt érdemes kipróbálni. Jó kiindulópont kicsit távolabbi úti célokhoz is mint Bogács, (amit mi gyalogszerrel látogattunk meg) valamint Cserépfalu, Cserépváralja, és a környező települések egyaránt. Az említett apróbb hiányosságok ellenére nagyon kellemesen és jól éreztük magunkat, szívből ajánlom mindenkinek.
2019. szeptember 26.a párjával járt itt 55 3 éve már jártunk itt, és a szerzett jó tapasztalataink miatt tértünk vissza. Szerencsénkre most az akkorival ellentétben nagyon jó időt sikerült kifognunk, így a többnapos nyaralásunk alatt azokat a lehetőségeket is ki tudtuk használni amit akkor nem. A szoba és a szálloda változatlanul tiszta, rendes, gondozott, karban tartott.
A személyzet kedves, figyelmes, az ételválaszték és azok minősége jó. (A frissen sültekre lehetne kicsit jobban odafigyelni, némelyik az állásban kissé kiszáradt. )
A központi elhelyezkedés miatt könnyen elérhető a kikötő, a vasútállomás, jó kiindulási hely programokhoz, amit bőven kínál a környék (kirándulások, pincelátogatások) és a persze a magyar tenger is pár lépésnyire van. A medencetérhez tartozik egy kis szabad napozóterasz is, aki nem vágyik a nyüzsgő Balatonra, kellemesen relaxálhat fürdőzés közben a szabadban. Annak ellenére hogy a vendégek többsége kevésbé használta napközben, minden teljes gőzzel, kifogástalanul működött. Ismét kellemes élményeket szereztünk a szálloda segítségével, ha Badacsonyban vagy a környékén tervezünk programot ide fogunk visszatérni, szívesen ajánlom másoknak is.
31 fotózott hely / 3 oldalon