2013. november 26.barátokkal járt itt 55 Nem hittem volna, hogy létezik Pécsen ilyen hely! Akkora adag ételeket kaptunk, hogy szó szerint, birkózni kellett vele! És mennyei finom volt minden, előétel, főétel, desszert, nagyon elégedettek voltunk. Aki szereti a steak-et, csak ide jöjjön! De ettem már csirkét, halat is, minden friss és olyan szívvel-lélekkel elkészített, hogy kidurranás ellenére sem lehet otthagyni.
Hangulatos, családias étterem, a kiszolgálás is nagyon figyelmes, udvarias, kedves. Itt fontos, hogy a vendég jól érezze magát, beszélgetett velünk a pincér, ami nagy ritkaság e városban, de itt megtörtént! Csillagot nekik! Mindenkinek ajánlom tiszta szívből!
2013. november 20.barátokkal járt itt 55Szuper étterem, nagyon ínyenc konyha, változatos, mindig megújuló ételek, szép tálalás. A kiszolgálás kedves, udvarias, figyelnek a vendégre. Az étterem szépen berendezett, nagyon igényes, modern stílus, meghitt, barátságos, jó hangulatot kelt. Mi kell ennél több? Talán picit magasabbak az árak mint szeretném, de a belváros szívében igazából ez belefér.
2013. november 20.barátokkal járt itt 35 Az ételek választékával elégedett voltam, vannak vadhúsból készült ételek is, ez szuper lenne, csakhogy többször kaptam mócsingos, rágós darabokat is. Többet ott vadhúst nem eszem. Ami egyáltalánnem tetszett, a kiszolgálás, semmi kedvesség, mosoly, már-már pökhendi a stílus, igazi régi komcsi stílus.
A barátnőmmel voltam legutóbb, lehet kicsit későn is érkeztünk este fél 9kor, de megkérdeztük, hogy bejöhetünk-e. Válasz igen, ehhez képest már majdnem kinézett minket a pincér, hogy mikor húzunk már el, nem tudtuk nyugodtan elfogyasztani az ételt sem, ha leraktuk az evőeszközt, rögtön el akarta vinni a tányérunkat, utána meg sem kérdezte a desszertet, esetleg egy pohár bor, pálinka, ja és még annyit sem mondott, hogy jó étvágyat, stb. Nagyon rossz érzéssel távoztunk, nagyon udvariatlan volt a kiszolgálás, többet nem is megyek oda.
2013. november 20.a párjával járt itt 55A kiszolgálás nagyon kedves, figyelmes, vendégközpontú, udvarias, európai színvonal.
Az ételek fantasztikusak, nagyon finomak, csodás dekorációkkal, itt lelke van az ételeknek, emellett felszolgálnak "chef ajándéka" pici előételt is, egyszóval európai színvonal.
A kedvenc éttermem.