2022. április 6.barátokkal járt itt 55Többször jártunk már ebben a szállodában csak jókat tudok írni róla. A személyzet kedves az ételek finomak. Az uszoda rész télen egy kicsit zsúfolt de nyáron ott van a napozó rész a nagy fákkal. Az arborétum mellett van így reggeli és vacsora után jól esik ott a séta. Közel van Nádasdy kastély. Nyáron a városháza előtt lehet hallgatni a harangjátekot.
2019. szeptember 22.a párjával járt itt 45 Párommal töltöttünk 4 nyugodt éjszakát. Az apartman tiszta és jól felszerelt. A bejáratnál van egy kisbolt ahol mindent meglehet kapni. Kis sétával étterem is elérhető. Közel van a fürdő. Pihenésre nagyon jó. A személyzet viszont kritikán aluli. Megérkezésünk napján félre tájékoztattak bennünket a vacsora időpontjáról így nem kaptunk vacsorát.
Külön kiadásba került hogy a kisboltban kellett vacsorára valót venni. A mosogatáshoz nem kaptunk sem mosogató szert sem szívácsot. A szemetes nem vitték ki egyáltalán és WC papírt sem adtak. Amikor ezeket a dolgokat szóvá tettem csak akkor kaptunk WC papírt,szemetes zsákot és tisztítószert. A wifi jelszót is úgy kellett kérni tőlük érkezésünkkor nem,csak másnap kaptuk meg. A legnagyobb probléma az hogy zárás után azaz 16 óra után senkit nem lehet felhívni ha valami probléma van, Azt a telefonszámot ami az iroda ajtajára ki van írva nem veszi fel senki! ! ! Amikor másnap az ott dolgozó kis hölgynek megemlítettem ezeket a dolgokat csak pofa húzogatás és másra mutogatás volt. Itt a dolgozók részéről azt vettük észre hogy abszolult nem érdekli őket hogy a vendég ott van és mit szeretne a pénzéért. Csak legyen 1 munkahelyük! !
2019. szeptember 22.a párjával járt itt 55 Az étterem a fürdő területén is megtalálható,de utcáról is belehet menni,van terasza is. Az ételek nagyon finomak voltak. A kiszolgálás kifogástalan volt. A tisztaság elsőrendű. A pincérek nagyon figyelmesek és türelmesek voltak. Aki erre jár látogassa meg az éttermemet nem fog csalódni! Mindenkinek jó szívvel tudom csak ajánlani.
2019. március 28.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egri kirándulásunk utolsó napján barátokkal együtt tértünk be a vendéglőbe.A kiszolgálás gyors volt, az ételek finomak voltak.Egyetlen negatívum volt csak hogy a mosdóba csak lépcsőkön keresztül lehetett lemenni,de ez már lassan megszoktuk,hogy Egerben mindenhol lépcsőzni kell.Azt kaptuk a pénzünkért amire számítottunk.
2019. március 27.barátokkal járt itt 35 Csatlakozom az előttem szólóhoz. A prospektusban nem volt benne ,hogy lépcső lépcső hátán van. Lift nincs. Időseknek mozgáskorlátozottaknak nem ajánlom! ! A fürdő nagyon klóros volt. A fürdőköntösre nagyon sokat kellett várni,mire a személyzet megjelent. A reggeli egysíkú volt,szinte minden reggel ugyanaz.
A labirintus rendszerben a vizes ruhában kész tüdőgyulladást lehet kapni mire felérsz a szobádba. Vinni kell magaddal váltó ruhát,aki ezt elmulasztja számíthat egy kis megfázásra. A szoba nagyon kicsi volt és sötét. A vacsorára ingyenesen felkínált borok nem a színvonalnak megfelelőek voltak. A hegy tetején van a szálloda ide csak kocsival vagy taxival lehet felmenni. A városközpontjába lesétálni kb 20-25 perc. Vissza felé meg a lépcsők megmászása plusz 15 perc.
2019. január 8., csoporttal járt itt 251 éjszakát töltöttünk ezen a szállás helyen.Koszos fürdőszoba, büdös dohos szag a szobában. Reggeli régi70-es évekbeli menzához hasonlított. Retró menza reggeli.Kollégiumi jellegű,mi ketten voltunk egy 4 ágyas szobába.Piszkos fogadó tér.Színvonaltalan.Pozitívum közel van a városközponthoz.
2019. január 6.barátokkal járt itt 55 Szilveszterkor voltunk a szálloda vendégei. Fantasztikus volt a szervezés, a forralt borozás a szálloda előtt. Az esti pezsgőzés az uszodában. Társas játékozás az előadó teremben. Nagyon finomak voltak az ételek. A szobák tiszták,és nagyon tágasak voltak. A wellness rész nagyon szuper volt. Gyorsak,figyelmesek voltak a személyzet tagjai.
Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük az idén szilveszterkor is élvezhetjük a szálloda vendégszeretettét. Negatívum csak annyi volt,hogy szilveszterkor nagyon kicsi volt a tánctér. +
2018. november 10.barátokkal járt itt 45Október végén voltunk a párommal és 1 baráti házaspárral a hotelban. Wifi nem volt. A vacsoránál 6 órakor hosszú sorok álltak. Az uszodában nem volt úszómester, a gyerekek ki be ugráltak a vízben. Az úszodában hiányoltam a centrifugát amiben a vizes fürdőruhákat kilehetett volna centrizni. A személyzet kedves volt. A reggelinél több lehetet volna a választék.
2018. március 24.barátokkal járt itt 45 Barátainkkal érkeztünk a hotelba. A fogadtatás készséges volt. Gyors precíz. Mivel 1 órakor érkeztünk a hotelba meg érkezésünkor szerettünk,volna ebédelni. A recepciós hölgy ajánlotta a fürdő háta mögötti éttermet. A megrendelt leves ehetetlen volt. Nem ajánlották fel,hogy a fürdő területén is van büfé ahol lehet enni.
Mivel a számlában benne volt a szerviz díj,mi éreztük magunkat kellemetlenül amiért az étteremben lévő kis dobozba voltunk kénytelenek a borravalót betenni. Az ételek finomak voltak és bőségesek.
2017. október 8.barátokkal járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Barátokkal voltunk itt. A kért 2 személyes tál ami mellesleg közel 6 ezer forint volt hiányzott az egyik felsorolt tétel ami az étlapon volt. A pincérhölgy közölte a többiből többet kapunk. Igen kaptunk 2 db rántott sajtot,2 nagyobb karfiolt,és 2 darab párizsi szeletet, és sok-sok rizst és sült krumplit.
Úgy gondolom ezért a pénzért többet kellet volna adniuk,vagy legalább is a hiányosságokat zöldség körettel,vagy savanyúsággal pótolni.