2017. szeptember 8.családjával járt itt 453 napot töltöttünk a hotelben. A tisztaság megfelelő volt. A személyzet barátságos. A szobák tágasak,kényelmesek. Az ablakokat nem tudtuk kinyitni. Ami nem tetszett a portán dolgozók nem viseltek névjegy kártyát. A leadott kulcsra 10 percet kellett várnunk. A személyzet a portán evett ami 1 szállodában vendégtérben nem megengedett.
2017. augusztus 9.a párjával járt itt 55Másodszor élvezhettük a hotel bungalló vendégszeretetét az idén.
Családias,vendég szeretők,barátságosak mosolygósak a személyzet tagjai és a vezetőség. Gyors kiszolgálás,finom reggelik és vacsorák. Tisztaság kiváló. Nagyon jól éreztük magunkat az ott tartózkodásunk ideje alatt. Jövőre is visszatérünk hozzátok mint a bumeráng!
2017. július 15.a párjával járt itt 55Többször élvezhettük a szálloda vendégszeretettét. A személyzet mosolygós, barátságosak a pincérek.Tiszták a szobák.Jó lenni ebben a szállodában! Szívből ajánljuk másoknak is, biztosan nagyon jól fogják magukat érezni ebben a csodálatos szállodában.Vissza fogunk térni máskor is ebbe a szállodába.
2017. június 16.barátokkal járt itt 15 A szállodában lévő fürdőbe mint külső vendégek mentünk. Nem lehetett bankkártyával fizetni a belépőjegyért és számlát sem kaptunk befizetett jegyért. A mellett nagyon hideg volt a külső medence vize amit nem tudtunk élvezni. A személyzet üvöltette a zenét a külső étteremben és az medencében lévő bárban,amitől végleg elment a kedvünk a Silver hoteltől.
Idősebb kor osztálynak nem ajánlom hacsak nem akar egész nap dum dum zenét hallgatni a fürdő területén.
2017. május 17.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családommal és barátokkal voltunk a csárdában. A pincérek gyorsak és udvariasak voltak.Ital kérésnél jeges vizet kértünk amit nem néztek jó szemmel. A halászlé bőséges és nagyon finom volt. 2x2 személyes Körössy tálat kértünk amit 7-en alig bírtunk megenni.Bőséges és nagyon finom volt.Visszafogunk ide még térni.
2017. május 5.a párjával járt itt 55 Ajándékban kaptuk a kupont 30. házassági évfodúlónkra, amivel érkeztünk ebbe a szép szállodába. A recepciós hölgy Anita nagyon kedvesen fogadott bennünket. Mivel busszal érkeztünk és már fél 12-kor ott voltunk nem jeletett gondot a szoba elfoglalása. Szép tágas,erkélyes szoba volt. Tisztaság volt minden nap takarítottak.
Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A személyzet udvariasak,és rugalmasak voltak. A Wellness rész is szép tiszta,kulturált volt. Amit hiányoltunk,hogy a fürdőben lehetne 1 centrifuga a vizesruhák kicentrifulásához. Ősszel szeretnénk a barátainkkal visszatérni akiktől a kupont kaptuk,hogy milyen csodálatos élménnyel ajándékoztak meg bennünket a párommal.
2017. május 4.barátokkal járt itt 35 Rugalmatlanság,hozzá nem értés a szakmai oldalról. 25 évig dolgoztam szállodában,de még sehol nem éreztem magam ennyire rosszul. A személyzet kedves volt,de hozzá nem értők. A tisztaságról annyit, hogy a négy nap alatt még a szemetet sem vitték ki. A reggeli szegényes tojásrántottán és szalonnán kívül alig volt választék.
A vacsora egyik este csirkeszárny volt és zúza pörköl, ennyi volt a választék fél panzióban. A fürdőt összekötő folyó hideg volt aminek köszönhetően alaposan megfáztam. Nem ajánlom kis gyerekesek,mert nincs napozó terasz sem. Ez egy 2 emeletes épület ahol nincs lift. Mi szerencsére sok helyen járhattunk, remélem még járunk is, de ilyen hozzáállást a vendéghez még nem tapasztaltunk. Mi eddig még egy szálláshelyről sem irtunk negatív véleményt, de ez a fogadtatás elfogadhatatlan. Ez azért is meglepő volt, mert csak jó véleményeket olvastunk a Hotelről. Lehet hogy csak mi fogtunk ki egy rossz napot, fáradt dolgozókat? DE hogy a jót is kiemeljük: az étterem dolgozói figyelmes, odaadó munkája kiemelkedő.