2018. október 27.barátokkal járt itt 15 Decemberben jártam először itt családommal, majd a véletlen úgy hozta, hogy adnom kellett még egy esélyt a hotelnek. Azt gondoltam, h az első negatív élményt már nem tudják alulmúlni. . . . de igen. Botrányos. Tisztának sem mondanám, de a csap leszakadva, a gyerek korának nem megfelelő elhelyezés, pici szoba, az ajtót meg kellett rántani ahhoz, h ki lehessen nyitni.
A személyzet ostoba, csapnivaló, egyik este fél órával a vacsora megkezdése után már nem volt husos étel, majd ennek ellensulyozására kaptunk hajszállal panírozott rántott sajtot, amire a pincér válasza annyi volt, h nem ő a séf. Az parkoló betonja töredezett, óriási szögek állnak ki az egyes parkolóhelyeket elválasztó gerendákból, amelyek alkalmasak az autó megrongálására. Láthatóan a vezetőségnek egyáltalán nincs gondja erre a hotelre. Jobb lenne, ha átadnák a lehetőséget olyannak, akinek ez lenne a kicsi kincse, a mostani vezetőség pedig foglalkozna tovább az Oxygénnel. Bár ezek után már oda sem mennék.
2017. április 9.családjával járt itt 55 Kissè félve érkeztünk, miután sok rossz véleményt olvastunk. Óriási pozitív csalódás ért! Ár-érték arányban kimagaslóan kiváló: az ételek finomak, változatosak. Annyit lehet reggelizni, vacsorázni, amennyi belènk fér, a kávé ízletes, erős. A személyzet egytől egyig kedves, vendégcentrikus.
A szálloda tiszta, rendezett, a medence vize meleg, tiszta! Elhelyezkedés legjobb! Pici babàval mentünk, tiszta babaágyat is kaptunk. Az egyetlen negatívum az ágy iszonyatos recsegése, amelytől gyakorlatilag semmit nem aludtam (amúgyis pocsék alvó vagyok), a recepciós első szóra ugrott a probléma orvoslására! Nyilván nem vetekedhet a sokcsillagos szállodákkal, de az összes többivel igen! Biztosan visszatérünk még! Péternek külön köszönet a viccelődésért!