2016. május 31., csoporttal járt itt 45Csoporttal kirándultunk Sopronban és környékén, egy kedves ismerősünk ajánlására kerestük fel a cukrászdát .Sajnos nem volt lehetőségünk a múzeumot is megnézni, de így is kellemes élményben volt részünk. Modern épület, kellemes környezet, nagy választék, finom kávé. Szívesen visszamegyünk majd.
2016. március 9.a párjával járt itt 45 Ajándékba kaptuk ezt a hétvégét a barátainktól. Félpanziós ellátás, kényelmes jól felszerelt szoba, maximális tisztaság, pinpong asztal és billiárd az alagsorban. . . . mind a tavaszköszöntő pihenésünket szolgálták. Nagyokat sétáltunk a környéken, jókat ettünk, igaz, a vacsinál kicsit hiányoltuk a desszertet, ill.
a reggelinél elég hamar elfogytak a jobb falatok így résen kellett lennünk, de összességében jól éreztük magunkat, kellemes kikapcsolódás volt ez a két nap.
2015. július 14.a párjával járt itt 55 Férjemmel kettesben töltöttünk két éjszakát az egyik faházban, félpanziós ellátást kértünk. Maximálisan meg voltunk elégedve a wellness részleggel, az ételek mennyiségével, sokszínűségével és minőségével, igazi kikapcsolódás volt a kevésbé jó idő ellenére is. Reméljük, vissza tudunk majd menni akár a gyerekekkel is.
Nagyon jól éreztük magunkat, bátran ajánlom bárkinek, aki kikapcsolódásra pihenésre vágyik.
2014. június 24.a párjával járt itt 45Tavaly töltöttünk egy hosszú hétvégét a panzióban a férjemmel, félpanziós csomagot választottunk. Kedves és rendkívül rugalmas a személyzet, a szobák rendesek, tiszták, a reggeli/vacsora bőséges és finom, a környezet pedig gyönyörű. Közel van a turistautakhoz, nagyon kellemes és nyugodt a környezet. Jól éreztük magunkat, szívesen visszamegyünk még és ajánljuk másoknak.
2014. június 16.a párjával járt itt 45 Jópár évvel ezelőtt, mikor a közelében laktunk, gyakrabban látogattuk az éttermet a nagyon kedves kiszolgálás, a családias környezet és nem utolsósorban a házias ízek miatt. Idén tavasszal szülinap alkalmából döntöttünk úgy, hogy nosztalgiából visszatérünk régi kedvenc éttermünkbe. Nem csalódtunk, sőt. . . .
Ugyanolyan kedves és gyors volt a kiszolgálás, nagyon finom és bőséges ételt kaptunk ( kétszemélyes tál, ami egy 4 fős családnak is majdnem elegendő)
Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a családias hangulatú éttermeket, ahol nagyon finomat lehet enni.
2014. június 16.a párjával járt itt 45 Májusban jártunk a Hotel Várban a férjemmel, két éjszakát töltöttünk itt. Manzárdszobát kértünk a hétvégi felár így minket nem érintett. A panzió nagyon szép helyen van, csodálatos a kilátás. A szoba is rendben volt, kivéve, hogy a tetőablak sötétítése nem volt megoldva, így elég korán ébresztett bennünket a beáradó napfény.
A wellness részleg egyszerű de nagyszerű. Nagyon éveztük a pezsgőfürdőt a szabadban, hihetetlen gyönyörű volt a kilátás. Mivel nagyon szép idő volt, kint vacsoráztunk a kerthelyiségben, ízletes volt és bőséges. A reggeli is nagyon rendben volt, a kiszolgálás csillagos ötös, a személyzet nagyon kedves és segítőkész.
2014. március 18.a párjával járt itt 45Kellemes nyugodt hely, gyönyörű a parkja,azt kaptuk, amit vártunk. A wellness részleg kicsi, de rendben, az ételek finomak voltak, bár a választék kicsit szegényes. A személyzet nagyon kedves, a szobák tiszták, összességében nagyon jól éreztük magunkat, kikapcsolódáshoz, kiránduláshoz kitűnő hely.
2014. március 18.a párjával járt itt 35 Szeged belvárosában található, így városnézés szempontjából kitűnő. Az épület maga gyönyörű kívül belül, patinás, hangulatos. Egyéb szempontból közepes. Az étel finom volt, bár kicsit keveseltük a reggeli választékot. Sajnos, nagyon hangos volt a szórakozóhely a szálloda mellett. A berendezés kicsit kopottas,de tisztaság volt.
A személyzet nagyon kedves. Összességében elégedettek voltunk. Egyébként akciós csomaggal 2013 tavaszán voltunk a szállodában.