2016. február 12.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda tiszta, rendezett, igaz a zuhanyzóban egy ponton feljött a járólap, ezt jeleztem is. A medence pici és hideg, nekem nem volt élvezhető. Az ételek felszolgálásánál a személyzet nem volt a helyzet magaslatán, egyébként kedvesek voltak.Összességében jókat kirándultunk, mert a város gyönyörű.
2016. január 6.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Karácsony előtt leptem meg lányomat pár napos kikapcsolódással a hotelben. A szoba tiszta, az ételek finomak, változatosak,a személyzet kedves és segítőkész. Az apró hibák, amelyet egy kis felújítás kiküszöbölne, maximumot adok. A pihenni vágyók és az aktív pihenők is megtalálják itt amit keresnek.
Karácsony előtt a város gyönyörű és hangulatos. Tavasszal a hotelbe vissza látogatunk párommal. Csak ajánlani tudom!
2014. november 4.családjával járt itt 35Szeptemberben töltöttünk hat napot a hotelben a B épületben. A szoba kb. hatvanas évek stílusa. A takarítás lehetne alaposabb, foltos szőnyeg és kárpit. Mindezt ellensúlyozta s kiszolgálás a személyzet kedvessége és munkája. A szakácsok profik, az ízek isteniek. A városban ilyenkor már szinte semmilyen élet nincs este, tehát aki pihenni szeretne ősszel annak ideális. Ha újra mennék, valószínűleg inkább nyáron.
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 15 Előzőleg, mint tíz éve jártunk a fürdőben. Akkoriban szép és rendezett volt. Lányommal névnapi csajos úszkálást terveztünk. A bejáratnál a recepción egy kopott, undorító bőrfotel, gondoltam biztosan valami emlék. A fürdőben kosz. A medencék, a víz is gusztustalan. A fürdőzés után egy hétig kötőhártya gyulladásom volt.
Összegezve nagy csalódás volt, nagy gondok vannak a szálloda vezetésben. Ennyi pénzért manapság már minőséget várna el az ember. Gondolom a szálloda rész is hasonló. nem ajánlom jelenlegi állapotában senkinek sem!
2014. január 10.a párjával járt itt 45 Szerintem Gunaras gyönyörű. Párommal az őszi szünetben töltöttünk itt négy kellemes napot. Fürdési lehetőség is volt bőven. A kirándulni vágyók sem fognak csalódni, hiszen a környék is csodálatos. A szálloda személyzete mérsékelten volt kedves,legalább is más szállodákhoz viszonyítva,pl. egy mosolyt se láttam.
A konyha remek volt, bőséges, változatos, és nagyon finom. Minden összegezve, jól választottunk, amikor erre a helyre esett a választás.
2013. október 10.családjával járt itt 55 Aki pihenni és töltődni szeretne annak ajánlanám ezt a helyet. Csendes, kellemes,tiszta, az étel kifogástalan, a személyzet nagyon profi. Éppen a sör és laska fesztivál idején töltöttünk három napot, rengeteg jó program van ilyenkor a Hotel környékén. Kültéri medence jó lenne főleg az udvaron napozóknak.
A wellness részlegben nekem jó lett volna mondjuk kicsit több vizitorna vagy valami közös mozgásos tevékenység. Mindent összevetve mi jól jártunk,