2018. január 2.barátokkal járt itt 25 Kb. 2-3 évvel ezelőtt voltunk itt és akkor ez a hotel volt számunkra az egyik legjobb ahol jártunk. Ezért nagyon örültünk, hogy sikerült helyet kapnunk karácsonyra. Hát nagyot csalódtunk, a minőség, kiszolgálás nagyon leromlott. Szürke fürdőköpeny, törülközők. Köpenycsere csak pénzért, ami eddig nem volt.
Csorba tányérok az étkezésnél. A szobában nem működött a ruhaszárító, a gomb hiányzott róla, a recepción be akarták mesélni, hogy az csak kapaszkodó. Igaz arra se volt jó. Fürdőszobában különböző poharak, amit egy 3 csillagos szállodában sem tapasztaltunk. A 25-i vacsorát leszámítva a 400 emberre tálalt 24-i vacsorában nem találtam ehető ételt, végül egy tál mogyorót és halászlevet vacsoráztam. Vendégek mondták, hogy 23-án is ilyen volt, először a régi tapasztalatok alapján nem akartuk elhinni. Szobában az egyik ágy melletti lámpa nem működött, szóltunk de amíg ott voltunk addig nem került javításra. Pozitívum az idegenvezetővel való séta, az csodálatos volt, az idegenvezető kedves, felkészült. Igazi felüdülés volt.
2017. június 7.barátokkal járt itt 25 Nagy várakozással mentünk a pünkösdi hétvégére, jót és rosszat is olvastunk róla. Olvastuk, hogy januárban újították a wellness részleget, de semmi javulást nem láttunk a korábbi bejegyzésekhez képest. A jakuzzi hideg volt, alig működött, be és kilépés kész tornamutatvány. Az infraszauna egyszer sem volt bekapcsolva személyzet nem volt aki segített volna.
Ugyancsak a napernyők felállításánál se segített senki, a vendégek próbálkoztak vele kis-nagyobb sikerrel. A beígért wifi a folyosón elérhető volt, de a szobában( 1. emelet ) nem. Ötször szóltam, de nem történt semmi. A szobák fala vékony, a szomszédban kisgyermekes család volt, pihenni se nagyon tudtunk. Az étel elfogadható volt, sőt a második napon kiváló. A személyzet többnyire kedves volt, de volt olyan pincér aki arra a kérdésre, hogy esetleg a szállodán belül lehet-e fagylaltot kapni elég ronda hangnemben felelt : " asszonyom a faluban igen. "
Mindent összevetve biztos nem fogok ide menni a közeljövőben.
2016. március 28.barátokkal járt itt 45 A húsvéti ünnepeket töltöttük a hotelben, nagyon sok jót hallottunk róla ezért kíváncsiak voltunk. A szálloda szinte mindenben megfelelt az elvárásoknak. Udvarias, segítőkész személyzet mindenhol. A szoba kényelmes volt, egyedül a kispárna volt használhatatlan, csomókban állt benne a töltőanyag.
Az étteremben minden étel kifogástalan volt, ellenben a wellness büfé nagy csalódás volt. Egy nap próbáltunk enni ott, de nagyon megbántuk . A wellness rész nagyon jó volt, a medencék hófokra, mennyiségre elegendőek és kifogástalanok.
2016. január 1.barátokkal járt itt 35 A karácsonyi ünnepeket töltöttük a hotelben. A személyzet nagyon kedves volt. A szoba tiszta, rendes, bár a bőröndtartót hiányoltuk. Minden nap tiszta törölközőt kaptunk. A wellness nagyon nagy csalódást okozott. Első nap épp hogy meleg volt a jakuzzi- állítólag víz csere volt. A pezsgőfürdő teljesen hideg volt.
A harmadik nap elfogadható volt a hőfok, kiírva sehol nem találtuk, hogy milyen melegnek kellene lenni. A jakuzzit csak kérésre kapcsolták be, bár a funkciója masszázs lenne, olyan volt, mintha kádban ültünk volna. Az ételek szuperek voltak, bár 24-én este hiányoltuk az ünnepi hangulatot, egy gyertyát az asztalról. Délutánonként viszont tea és karácsonyi sütemények voltak, ami nagyon jó volt.
2015. augusztus 24.barátokkal járt itt 45Alapjában egy csodálatos hétvégét töltöttünk az Abacus hotelben. Szuper jó hely, udvarias személyzettel. Összességében két dolog volt, ami nem volt jó. A wellness törülköző és fürdőköpeny cseréje( 3 nap) és a wifi erőssége, a szobában szinte nem volt internet. Ezt a telt házzal magyarázták. 2015-ben azért ezt már meg lehetne oldani. Az ételválaszték csodálatos volt, a személyzet kedves.
2015. április 20.barátokkal járt itt 45 Nagyon kellemes hely, kedves személyzet, tisztaság és az étel is bőséges . A választék is nagyon jó. Két probléma volt, az egyik, hogy kevés a a jacckuzi, telt ház esetén egy nanagyon kevés. Az uszómedence szép és jó csak nagyon hideg. A másik nem a szálloda hibája , hanem emberi tényező.
Olyan szomszédot kifogni, aki nincs tekintettel másra, ajtót csapkod, kiabál és mindegy hány órakor. (lehet este , hajnal, délután. )
2014. június 7.barátokkal járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat, a kiszolgálás , a felszolgált ételek, a wellness rész kifogástalan volt. A személyzet mindenben segített.
A wellness részlegben is mindenki kedves volt, bár a szálloda tele volt, mégse volt tömeg.
Több medence van, ennek köszönhető. A szaunák minden változata megtalálható, nagyon élveztük.