Kiváló
2019. május 22.barátokkal járt itt 55 A hely nem szép, éppen csak "megjárja", de az elsősorban olasz konyhán alapuló étlapot öröm nézegetni. A személyes kedvencem a calamari fritti, amit sehol Budapesten nem lehet megtalálni megfelelő minőségben. Mindig friss alapanyagból készül és pont olyan amilyennek lennie kell. A többi étel is nagyon jó, szépen tálalt, ugyanakkor rendes adag is.
Még a pizza is olyan, mint Olaszországban. Célszerű asztalt foglalni, mert hétköznap is szinte tele vannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2016. december 3. járt itt 55 A házigazdák az utcán vártak, miután beálltunk a teremgarázsba, még a csomagjaink cipelésében is segítettek. Az apartman tiszta, kényelmes, minden van benne, ami egy néhány napos tartózkodáshoz szükséges. Az ágy, az ágynemű remek minőségű, kellemes, gusztusos. Az internet és a wi-fi remek.
A szállás a város központjában található, karnyújtásnyira a látnivalóktól, fürdőktől. Mindenkinek szívből ajánlom a helyet.
5Személyzet
4Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
5Elhelyezkedés
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2016. augusztus 17. járt itt 35 Augusztus 15-én jártunk itt legutóbb. A színvonal az elmúlt év óta romlott. Rozé bor nincs, pedig a melegben a rozéfröccs alap lenne. A pincér kedves, a kiszolgálás gyors. Kétszemélyes haltálat kértünk, meg elvitelre két ételt. A tálon a füszeres ponty jó ízű, de nincs átsütve, az orly fogas bundája a szivacsra emlékeztet.
A rizs ízetlen, nyers kicsit, pedig egy jó rizsköretet elkészíteni nem igazán kihívás. Az elvitelre kért ételt nem dobozban adják, így a szaftos fogás leve azonnal a zacskóban landolt. Megjegyzem, a csomagolásért pénzt számítanak fel. Javaslat: ezen az árszinten megérné profi szakácsot tartani. Vissza az elmúlt évek színvonalához!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. október 6., kollégákkal járt itt 45 Egy hűvös, ködös hétfői napon dolgozni jöttünk Szarvasra. A helyen néhány évvel ezelőtt már jártunk, de akkor nyár volt és a kerthelyiség nagyon kellemes. Bent egy kissé szocreál, de a kályha nagyon szép.
A pincér eleinte mogorva volt, de aztán jobb kedve lett és még azt is elárulta, hogy, ha ketten eszünk fél korhely halászlét, ne két fél adagot kérjünk, mert úgy sokkal drágább, viszont szívesen kihozza az egyész adagot felezzük el magunk. A haltapertő kicsit fáradt volt, de a 15 dekás keszegeket kiválóan értelmezte a szakács. Megjegyezném, hogy a harcsa halászlé harcsából és nem pangaziuszból készült, mint ahogy az egyik kommentelő íra. Szóval egy hétfő este egy del-alföldi kisvárosban nem rossz. Fél liter borral, boravalóval 6. 400 volt a számla.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
2Hangulat
4Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.