2018. augusztus 28.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda méretéből adódóan nem rendelkezik saját étteremmel, így a félpanizós ellátást úgy sikerült megoldani, hogy a svédasztalos reggeli a hotel halljában kerül felszolgálásra. Itt megtalálható a nagyjából szokásosnak mondható választék a "hideg" élelmiszerekből: felvágott, sajt, joghurt, gabonapehely és társai, stb.
A villásreggelit is a kis hely miatt csak egy melegentartó edényben van lehetőség tálalni, melybe két fajta fogás fér bele. Ez sajnos mindig tojásrántotta volt. Az egyik rekeszben sima rántotta, a másikban pedig sonkás/szalonnás rántotta. Ez egy idő után elég egyhangúvá vált, itt talán érdemes lenne időnként választékosabb ételeket alkalmazni, például: virsli, kolbász, lecsó, chilis bab, tükörtojás, hurka, bundás kenyér, stb. Talán még egy kenyérpirító és egy melegszendvics sütő is elfér az asztalkán. A félpaniziós ellátás helyszínét adó Pizza E Pasta külön étlapja természetesen nem fedi le az étterem teljes kínálatát. A választék 2018 augusztus közepén a következő volt: Levesek Minestrone leves Paradicsom leves sajtos pizzakenyérrel (Zuppa di pomodori / Tomato soup) Főételek Spaghetti alla Carbonara Spaghetti alla Bolognese Margherita pizza Prosciutto pizza Prosciutto e funghi pizza Bolognese pizza Pollo Provenzale (provence-i csirkemell / chicken Provence) Desszertek Házi tiramisù Panna cotta Nagyon finom ételeket készítenek a Pizza E Pasta-ban, de adott számú nap eltelte után már valószínűleg egy kissé egyhangúvá válik az étlap, mely főételeinek felét a pizza teszi ki. Nagyon kedves és segítőkész recepciósok. A félpanzió második étkezésének helyszínét a közeli Pizza E Pasta adta, mely az olasz konyha szerelmeseinek kánaán lesz. Itt a szálloda vendégei egy külön étlapról legózhatják össze maguknak a három fogásból álló vacsorát. Nagyon tetszett, hogy a recepcióstól a naponta igényelhető kis fecni ellenében a vendégek az étterem nyitvatartási idején belül bármikor elfogyaszthatják az ebédet/vacsorát. A szálloda remek elhelyezkedéssel rendelkezik, Szeged látványosságai gyalogosan is könnyedén elérhetők.
2017. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzettel nagyon elégedettek voltunk, nagyon emberszeretők, segítőkészek voltak. Az étterem rész gyönyörűen meg volt csinálva. Az étkezés remek volt finom volt minden, ami még tetszett , az étkezésben nagyon, hogy
ki lehetett választani melyik ellátást kérem ( ebéd , vacsora).
A szobából a kilátás remek volt. A strand távolság is megfelő, valamint nagyon jó központi helyen található a hotel. Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen nyári 6 napot!