2018. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 45 Augusztusban jártam ott a férjemmel és a kisfiammal. Könnyen megtalálható a szállás és csendes, nyugodt helyen van. Az egyik emeleti apartmant kaptuk meg. A szoba tágas volt kényelmes. Félpanziós ellátást kértünk. Az ételek nagyon finomak voltak, amit én is hiányoltam a saláta/savanyúság az ételekhez.
A személyzet morcosnak tűnik, de ez csak a látszat, ha kértünk bármit nagyon segítőkészek voltak. Kicsit többet mosolyoghatnának, de nagyon túlterheltek, ahogy láttam. A tulajdonos hölgy is nagyon kedves volt. A légkondiért, és ha be szeretne valaki állni az udvarra pluszban fizetni kell. Wifi csak a közösségi terekben van, a szobában sajnos nem volt elérhető, amit azért hiányoltunk. A szállás elérhető közelben van mindenhez pl a fürdőhöz is, ami gyönyörű, és úgy gondolom minden korosztály igényét kielégíti. Van termál, csúszda kicsiknek nagyoknak, és rengeteg medence. Ár érték arányban teljesen megfelelő volt számunkra. Biztos, hogy visszajövünk még ide.