2018. január 3.barátokkal járt itt 45 Kellemesen töltöttük a szilveszterünket a Park Hotel Pelikánban. Nagyon zavaró volt a szobába belépve a tömény cigarettaszag, ami egyébként tágas, kényelmes és tiszta volt. Az étteremben a kiszolgálás és az ételek is kiválóak voltak.
Szilveszter éjszakáján a zene csak jó volt – kiváló helyett – hiszen az egyszemélyes élőzenész hangja kiváló volt, de a felgyorsított tuc-tuc egyáltalán nem hiányzott, sőt. A mi hangulatunkat kissé megzavarta a két szám között elhangzó Székely-himnusz, aminek szerintünk éjfélkor a magyar himnusz után illőbb helye lett volna. Így tánc közben ismertük fel, mire is táncolunk és hagytuk abba a táncot. Utolsó reggel még tudtunk szaunázni, úszni, de a jacuzzi medencét már leürítették. A vendégek számából ítélve, 11 óra után nemsok vendég maradhatott, nagy örömünk lett volna, ha reggél még használhattuk volna a jacuzzit. A szállodának kiváló az elhelyezkedése, igaz az autósok kedvéért jelezhetnék az utca nevét, ahová autóval be tudnak hajtani.
2017. november 6.a párjával járt itt 55Csendes, nyugodt szálloda, mindenre odafigyelő kedves személyzettel. Zárt parkolóval, viszonylag közel a fürdőhöz. Nagyon ajánlom mindenkinek.
Köszönjük. Valószínűleg máskor is meglátogatjuk.