2016. május 4.a párjával járt itt 55 Szülinapomon - márciusban - a Mesés Shiraz hotelben jártunk a párommal. Egerbe viszonylag hamar és kényelmesen le lehet érni Budapestről, hiszen autópálya van. Egertől nem messze, kb. 10 perces autóút a szálloda - ha kifogjuk a helyi járatot, egy kicsit nehézkes az út, hiszen végig emelkedik és a busz nehezen bírja. . .
A szállodában kedves recepciós hölgy vár minket, útbaigazítást ad a szállodáról, a wellnessről, a masszázsokról. A szoba szép, az ágy kényelmes! , a fürdő tiszta - ahogy az egy 4csillagos hoteltől elvárható. Délután wellnessel töltöttük az időt - kellemes, kissé már fülled erotikus hangulatú a fürdő. A szaunaszeánszok nagyon jól sikerültek! Igazi wellness szállóhoz hű egészséges és kímélő ételeket is felsorakoztató kínálatával az egyik legjobb kínálatú étterem a Shirazé. Vacsora után a bárban boroztunk, vízipipáztunk és élveztük a zenét. Másnap adódott egy kis probléma a wellness részleggel, de ezt is nagyon profin kezelte a személyzet. Egyből felajánlották, hogy átmehetünk a Bambarába és az ottani wellness részleget használhatjuk. Sőt még egy ajándék éjszakát is kaptunk a legközelebbi látogatásunkra. A szálloda környezet is nagyon szép, bár még csak akkor kezdett éledni a természet, de már látható volt a gondosan művelt kert szépsége. Összességében elégedetten távoztunk és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy összebújós, kikapcsolós pár napra vágyik.