2024. október 29.barátokkal járt itt 55Kedves és profi kiszolgálás, fantasztikus ételek és italok nagy választékban! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2024. október 13., csoporttal járt itt 15 Augusztus végén foglaltunk Önöknél asztalt október 12-ére 4 fő részére késői ebédre, pincelátogatásra és borkóstolóra. Szeptember 11-én a recepciós Hölgy felhívott minket, hogy másnapra mennyire biztos a foglalásunk. Említettem, hogy mi oktpber 12-ére, nem pedig szeptember 12-ére foglaltunk. Elnézést kért. Kb.
egy hét múlva újra telefonált egy hölgy, hogy esetleg a 16. 00 óra helyett tudnánk-e 18. 00-ra menni. Mondtam, hogy nem, mert Villányban leszünk és kimondottan emiatt a program miatt mennénk át Szekszárdra. Mondta, hogy rendben, akkor a 17. 00 órai borkóstolóra tesz be minket. Október 11-én odatelefonáltam az étterembe, hogy rendben van-e a foglalásunk, az úr aki felvette a telefont mondta, hogy a foglalást látja, de az időpontot nem, ezzel kapcsolatban egyeztessek a recepcióval. Ismételten felhívtam a recepciót, akivel újra leegyeztettem ismételten mindent. Mikor megérkeztünk kiderült, hogy a borospince látogatással egybekötött borkóstoló az étteremben lesz, egy pohár bort kapunk a borospincében, a többit pedig az étteremben. Az ételek minőségéről nem is beszélve A pisztráng volt az egyetlen, ami finom volt. Az előétel kenyere jéghideg volt, valószínűleg a hűtőből került ki az asztalra, a hozzá kihozott vaj meg volt fagyva, sem kenni, sem pedig elvágni nem lehetett. A lazac túl volt sütve és száraz volt, a fürjtojás szintén, fekete volt a széle és kemény volt, a burgonyachips hideg és rossz állagú, a zöldborsópüré darabos volt. A marhapofa húsnak kérge volt, a galuska pedig vizes. Ezek után úgy döntöttünk, hogy a borkóstolón nem veszünk részt, hanem inkább visszamegyünk Villányba, ahol már évek óta kellemesen szórakozunk és megfelelő minőséget kapunk.