2018. április 20.gyerekekkel járt itt 45 Par alkalommal voltunk a csardaba es minden alkalommal nagyon meg voltunk elegedve az etel minosegevel es a szemejzet kedvessegevel. Az arak is megfelelok. Utolso alkalommal 4 gyerekel(az unokainkal) ,meg a lanyunk es a vejunkkel voltunk. Mindenki nagyon meg volt elegedve a valasztasunkal. Nagyon elozekenyek voltak a pincerek,az eteleg finomak voltak es az ar szempontyabol is megfelelt.
A pincer figyelmes volt a gyerekekkel is es nagyon jo benyomassal maradtunk a csardarol. Bisztos hogy ha Debrecenbe leszunk meg fogunk menni a csardaba es melegen ajanlom a hejet.
2018. április 20.gyerekekkel járt itt 55 Mar haromszor voltam egy fel ev alatt ebbe a szalodaban es nagyon jol ereztuk magunkatott. Mivel hogy nagyon tetszet minden a szalodaban a harmadik alkalommal a 4 unokankat is el hoztuk hogy ok is elvezek a szaloda szolgaltatasaut. Teljes volt a siker! ! ! A gyerekek meg tanaltak a nekiek megfelelo szorakozast az elmeny ugy az elmeny furdoben mint a jatszoteren .
Nem gyoznek meselni az ott toltot napokrol. A szemelyzet elozekeny es segitokesz az etterem is nagyon kellemes es mindenkinek volt az izleserevalo. Bisztos hogy meg fogunk oda menni.
2017. április 25.barátokkal járt itt 45Mar sok eve jarunk ebbe a vendeglobe es mindeg tudjuk mire varunk. Az enninalo jo minosegu es nagyok az adagok. A pincerek szepen szolgalnak ki es kellemes a kinti asztaloknal ulni. Ami igaz van sok alkalom hogy bent ulunk es ott is jo a hangulat es tiszta a vendeglo. Minden alkalommal mikor Pesten vagyunk el latogatunk a Slovak Etterembe. Az arak is normalisak ugy hogy ajanlom masoknak is eszt a vendeglot.
2017. április 21.barátokkal járt itt 55MI majdnem minden alkalommal mikor Pesten vagyunk el megyunk ebe a vendeglobe. A hej nagyon kellemes es hangulatos, a pincerek elozekenyek es az etel kituno. Az ember meg kapja minden alkalommal aszt amit var egy vendeglotol. Van zene jo etel es juo kiszolgalas. Az arak elfogadhatoak. En nagyon ajanlom ha valaki nagyon kellemes orakat szeretne el tolteni.
2017. április 21.barátokkal járt itt 55 5 eszakat voltunk a szalodaba egy hazasparral egyut. Nagyon elveztuk a szaloda altal nyujtok szolgaltatasokat. A spa reszleg nagyon kellemes kikapcsolodast nyujt,tiszta es mindeg szivejes a fogadtatas. A regeli kiados es valtozatos volt. A szoba kenyelmes es tiszta. A recepcional is a szemejzet kedves es elozekeny.
A kozlekedessel is nagyon jol boldogul az ember csak kell tudni az oszekotetest a metroval meg a vilamosokkal. Mi mar nagyon sokszor voltunk a Heliaba ugy hogy nekunk minden vilagos es ismeros. En ajanlom eszt a szalodat gyerekekkel is mert ha rosz is az ido van mit csinalni a szalodaban,es konyu el jutni a Varos Ligatbe ahol vannak atrakciok a gyerekeknek.
2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55Masodjara latogatunk el a ferjemmel a Csalanosy csardaba es most is nagyon kellemes estet toltotunk el. A kiszolgalas nagyon jo volt,figyelmes es gyors, az etel izletes es nagy adag volt. A legkor is nagyon jo,hangulatos. Minden baratunknak akik el latogatnak Budapestre melegen ajanlom eszt a csardat, meger minden fillert amit az ember fizet. Bisztos meg fogunk ellatogatni ebe a csardaba.
2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55 Augusztus 2-6 kozott voltam Pesten a ferjemmel es a Boscoloba szaltunk meg. Nagyon meg voltunk elegedve a szemejzet kedvessegevel es a szolgaltatasok is kitunoek voltak. A szoba minden szempontbol remek volt :a tisztasag a kenyelem ,a szemnek is oromot okozot a kinezese. Voltam a spaban is es nagyon kellemes volt. A regeli nagyon kellemes legkorben es izletes volt.
Nagy orommel ajanlom mindenkinek es termeszetes hogy akivel beszelek Pestrol melegen ajalom eszt a szalodat.
2014. június 1.barátokkal járt itt 25 A legutobi Budapesti latogatasom alkalmaval vacsoraztam az etteremben es nagyon kelemetlen meglepetes ert amikor ki hoztalk a megrendelt etelemet. Rantot gombafejet rendeltem amint mar nagyon sok alkalommal(februar elejen is voltam az etteremben es meg voltam elegedve az adaggal)es nagyon meglepet hogy az adag felire csokent.
A ferjem szova is tette a dolgot es aszt a valaszt kaptuk hogy mivel hogy merik a gomba menyiseget enyi fert bele az adagba. Nagyon furcalom hogy alig 4 honap leteltevel az adag keveseb volt mint a fele amit februarban kaptam. Edig nagyon sokszor voltam a Bohemtenyan es ajanlotam is a baratoknak, de ezuttal csak aszt tudom ajanlani hogy keruljek el eszt az ettermet.
2013. július 23.a párjával járt itt 45A legutobi utazasunk Budapestre ugy kezdodot hogy az Arena Szalodaba szalasoltak az elso eszakara,mivel hogy a Thermal szaloda a Margitszigeten meg nem volt nyitva az arviz utan. Este keson erkeztunk a szalodaba, es kaptunk egy apartmentet es nagyon izletes es esztetikus vacsora vart a szobaba. A szemejzet nagyon kedvesen fogadot es igazan kellemes meglepetes volt szamunkra az egesz otletunk.
2013. július 15.a párjával járt itt 55 Az arviz utn erkeztunk Budapestre iunius 18-an,es a szaloda meg nem volt atadva. Az elso estet elszalasoltak az Arena szalodaba es masnap atszalitotak a szigetre. Aval egyut hogy a szalodat csak aznap adtak att nagyon szepen fogadtak es a szemejzet nagyon kedves es segitokesz volt minden szempontbol. Mar voltunk regeben is es akor is nagyon megvoltunk elegedve a venegfogadassal.
Nagyon kellemes a spa reszleg es nagy elvezettel vetuk igenybe a szolgaltatasokat ott is. Egy szo mint szaz,melegen ajanlom a szalodat es a termal furdot.