2017. február 11.a párjával járt itt 55 Januárban voltunk ebben a szállodában. 4 éjszakát töltöttünk el. A szállodával meg voltunk elégedve, az ellátás jó volt, a személyzet udvarias, kedves, segítőkész volt. A fűtéssel nem spóroltak, annyira meleg volt a szobában, hogy lejjebb kellett venni a radiátor beállítását. Az ételválaszték bőséges volt, s jó ízű.
Fogyókúrázóknak nem ajánlom, mert nagy a csábítás veszélye! ! ! ! Wellness részleggel is minden rendben volt. Reméljük, hogy még visszatérünk ide.
2016. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Párommal júniusban 4 éjszakát töltöttünk a szállodában superior szobában, félpanziós ellátással, fürdőbelépővel. Ételek választéka, minősége tökéletes volt. Személyzet szolgálatkész, figyelmes, kedves. Tisztaság rendben. kényelmes tóra néző szoba volt, szolgáltatással meg voltunk elégedve. Elhelyezkedés nyugodt környezet.
Ár/érték aránya kedvező. A szaunát kérésre beüzemelik, s bekészítenek citrommal ízesített vizet, ami a figyelmességüket tükrözi.