2014. május 28.a párjával járt itt 45Többször jártam a cukrászdában, amit csak véletlenül fedeztünk fel, ugyanis nem láttunk reklámot erröl a könyvesbolt bejáratánál. A hely gyönyörü, a kiszolgálás átlagos, a kinálat jó de leginkább külföldiek pénztárcájához szabott árakkal. Hogy öket várják itt leginkább, ezt éreztük a kiszolgáláson. Nagy hátrány hogy nincsen toalett csak egy emelettel lejjebb.
2014. május 23.a párjával járt itt 25A belvárosban sétálva ültünk le az étteremben. Kellemes fogadtatásról nem beszélhetünk, közönyös, figyelmetlen kiszolgálók, akik kimutatják nagy szivességüket a vendéggel szemben. Itt még nem fogták fel, hogy a vendégért kell lenni, nem forditva. Az ételek minösége átlagon aluli volt, jól felismerhetö a mélyhütött ételek, felmelegités után. Röviden:soha többé!
2013. november 16.barátokkal járt itt 55 Nov 13-án jártunk a cukrászdában, a Kossuth Lajos utcában. Örömmel fedeztük fel, hogy végre a belvárosban is nyitottak. A berendezés, a személyzet és a hely is kiváló. A sütemények, kávé/tea a legmagasabb szinvonalon. Ha Bp-en járok, mindig felkeresem valamelyik cukrászdájukat.
Most innen vittem beiglit is, és elrejtettem a családom elöl -különben azonnal elfogyna az egész! !
2013. szeptember 3.barátokkal járt itt 55 Többször jártunk ebben a vendéglöben. Kicsit kiesik a forgalomból, különben még többször véndégeskednénk itt. Az ételválaszték kiváló, mindenki megtalálja a kedvére valót. Ugyanez elmondható az italokról is. Extra plusz, hogy készségesen hoznak extra tányért ha felezni/megosztani/izlelni akarjuk a társaságban a választott ételeket.
Az adagok hatalmasok, a konyha kiváló. Az udvarias felszolgálók nyelvtudását külön értékeltük. Mindenkinek ajánlom, de ajánlatos elöre asztalt foglalni!
2013. augusztus 29.barátokkal járt itt 25 Az évek során többször jártunk az étteremben, sokszor külföldi vendégeket vittünk oda, mivel a hely és a berendezés, felszerelés elegáns, és Bp frekventált részén található. Utoljára tavaly (2012 szept) voltunk ott, 5 személy, és sok indönek kell eltelnie, amig újra vendégek leszünk ott.
Az árszinvonal magas, de ha a szolgáltatások is megfelelnek ennek, akkor szivesen jövünk. Az adagok nagyon lecsökkentek, a felszolgálás késlekedett, és általános véleményünk volt, hogy az ár-szolgáltatás nincsen arányban egymással.
2013. augusztus 28.barátokkal járt itt 45 Többször jártunk a vendéglöben, közel van a Dagály fürdöhöz, és kitünö a fürdö "fáradalmai" után felfrissülni itt. A legutóbbi 2 látogatásunk augusztus 2-ik felében volt, legutóbb 5 fö külföldi vendéggel. A kis kerthelyiség kellemes, árnyékos, a benti helyiseg viszont elavult, felújitásra, modernizálásra szorul.
A felszolgálás gördülékeny. Az étlap böséges választékra ad lehetöséget, kitünöen elkészitett ételek, böséges adagok. A kis minusz most a legutóbbi látogatáskor, hogy néhány hét óta az udvaron, az asztalok mellett tárolják a höségben kiszáradt cserepes növényeket, ami lehangoló látványt nyujt. Legutóbb egy nyári kisegitö felszólgáló volt, akinél nagyon éreztük, hogy gyakorlatlan még.
Kellemes este a Bor-la-Bor-ban -
BorLaBor Étterem Budapest
2013. augusztus 27.barátokkal járt itt 55 Aug 22-én voltunk az étteremben, 5 fö külföldi vendéggel, akik különösen érdeklödtek a magyar borkinálat iránt. A pince egy speciális élményt nyujt, rusztikus es egyedi. A kiszolgálás kitünö,a felswzolgáló kiválóan jellemzi és ajánlja a borokat. Kitünö, hogy mint elöételt, egy kiváló magyaros tálat hozott izelitöül a föételek elött.
Nagyon kellemes estét töltöttünk ott, remélem ujra lehetöségünk lesz meglátogatni a Bor-la-Bort!
2013. augusztus 27.barátokkal járt itt 55 Aug 24-én jártunk az étteremben, 5 fö külföldi vendég barátainkkal. A tapasztalataink kiválóak. A meleg estén kint tudtunk ülni, de igy is élveztük az élö cigányzenét, ami perfekt aláfestés volt a vacsorához. A zenészek kitünöen játszottak. A szerviz gyors és körültekintö, kedves és humoros pincérünk volt.
A választék böséges, es az adagok is. Sok a magyar specialitás, amit a vendégek nagyon értékeltek. A kiszolgálás gyors, profs-ig. Nagyon ajánljuk mindenkinek, aki egy kellemes estére vágyik!
2013. augusztus 27.barátokkal járt itt 55 Aug 26-án este 5 fö külföldi vendéggel jartunk az étteremben. A vendégek, mint utolsó este, egy valóban nivós helyre vágytak, és ez tökéletesen sikerült. Az étterem elegáns, kiváló izléssel berendezett. A személyzet kitünö,az angol nyelvtudás és a profi kiszolgálás természetes itt.
Nehéz volt választani a sokféle csábitó, exkluziv étel közül, a hozzá illö italról szakszerü infot kaptunk. A konyha a legmagasabb osztályú, a desszertek szépsége és ize felülmulta elképzeléseinket. Az árnivó természetesen magasabb, de a szolgáltatásokkal parhuzamos. Mindenkinek ajánlom a látogatást, mi csak arra vágyunk, mikor lehetünk ujra vendégek a Tigris-nél?
2013. június 7.a párjával járt itt 45Junius 1-3-ig vendégeskedtünk a Panoräma Hotel-ben Siófokon. Sajnos az idöjäras kedvezötlen volt, igy többnyire a benti welness-rëszben voltunk.
Ez a része a szállodának nagyon kicsi, különben ápolt és rendes. A személyzet készséges, kedves. Mi csak reggelit fogyasztottunk, ami böséges és választékos volt. Szivesen visszatérünk ide -remélhetöleg egy jobb idöjárásban. . . . .