2013. május 27.barátokkal járt itt 45 2013 május elején két házaspár, jó barátok laktak itt. Megkértek,hogy irjak véleményt az apartmanról magyarul. A szállással nagyon elégedettek voltak,a kapcsolat a szállodával kitünö volt (angol) az apartmanok tágasak, tiszták. A hotel fekvése kitünö: centrált de nem a centrumban, ezért biztositott az éjjeli pihenés.
A 105-ös busz kitünö összeköttetés a turistáknak. Jó a házban lévö Spar-üzlet és több üzlet a közvetlen környéken. A konyha jól felszerelt, egy ki hiányosság egy teflon serpenyö. Barátaink ha ujra BP-re jönnek, csakis itt szállnak meg, és másoknak is ajánlják ezt az apartmant.
2013. május 27.barátokkal járt itt 45 Elöször 2012-ben jártunk ott, a konyha jó, a személyzet figyelmes és elözékeny. Az étterem nagy betonházak között van, mi is csak véletlenül fedeztük fel. 2013 május elején 2x voltunk ott jó barátokkal, 6 személy. Mindannyian elégedettek voltunk, a választék széles, a kiszolgálás gyors és gondos.
Pl Kiváló a Cézár-saláta, ilyen jót még nem ettem sehol,(a világ különbözö részein teszteltem ezt)ezért ajánlom mindenkinek! Egy kis javaslat mégis a javitásra: cseréljék ki a székeket, öregek és nagy zajt okoznak, ha valaki feláll, zavaró a személynek és az összes többi vendégnek is. Egy kis felfrissitése a helyiségnek nem ártana.
2013. április 27.a párjával járt itt 35 Marcius 15-17-ig voltunk a hotelben, all incklusiv, extra felárral superior szobaban. A szallo szép, elegáns. A 3 napos csomagajanlatnal kifogasunk, hogy sem nem takaritottak sem nem cseréltek törölközöt (csak 2 ejszeka utan cserelnek törölközöt, vagy + 500 Ft ellenében! ! )A 2-ik éjszaka utan hazautaztunk, mikor gondolták a törölközöket cserelni?
? ? Ezt türhetetlennek tartjuk egy 4-csillagos szállashelynél, es ez egy fürdöhotel. A törölközöket megprobaltuk száritgatni kevés sikerrel. Az ellátás/étterem közepes szinvonalu, böséges kinálatról nem beszélhetünk. Az észrevételeinket megirtuk a hotelnek, azóta sem kaptunk semmilyen választ. Összefpglalva: senkinek nem ajanlom ezt a helyet, ezért az árért.
2013. április 22.a párjával járt itt 25 2012 nyarán jártunk a szállodában. Sajnos elég rossz idö volt, igy a kinti medencet nem tudtuk igénybe venni. A fedett fürdési lehetöséghez másik épületbe kellett átmennünk. A jakucciban nem volt meleg viz, igy sokat dideregtünk. A kapcsolódó zuhanyozók közül 2 eldugult, nem voltunk elégedettek a tisztasággal sem.
A hotelszobák berendezése elavult. A reggelinél hiányoltuk a kávét, igazi kávét csak külön térités ellenében lehetett vásárolni.
2013. április 22.a párjával járt itt 552012 nyarán jartunk a szállodaban. Tiszta, modern,a centrumban van, elegáns,és udvari parkoló megoldható. Böséges reggeli, kellemes szamélyzet: mindenkinek ajánlom ezt a szállodát.
Interneten keresztül foglaltuk, de nem csalódtunk a szinvonalban. Jo helyen fekszik, a legtöbb pécsi látnivalót gyalogosan elérhettük a szállodaból.