2013. augusztus 10.a párjával járt itt 15 Nem térek még most sem magamhoz, hogy életem egyik legrosszabb élménye volt betérni ebben az étterembe. Óriási várakozás, szétesett, képzetlen és kedvesnek kicsit sem mondható pincérek, az ételek szörnyűségére pedig szavak sincsenek. Piszkosak voltak az evőeszközök. Összekeverték a rendelésünket, amit többszöri kérésre sem cseréltek ki.
A bakonyi sertésszelet pedig a paprikától irtó keserű volt, az óvári szeletről nem is beszélve, amiben párizsi volt, az is a legrosszabb fajta, rágós hús, gomba alig. . . Kértem volna krokettet köretnek közölték nincs, mondom akkor petrezselymes krumplit, nos ez sem volt, csak olyan a gyorsfagyasztott krumpli és gyors rizs, amit a valamire való étterem nem csinál. Otthon jobb köretet főz az ember, a húsról nem beszélve. El is kértem a panaszkönyvet, amit egy óriási cirkusz követett egy kövér, igénytelen ember kijött és veszekedett, hogy minek jöttünk mi ide, mégis mit képzelek magamról beírok a panaszkönyvbe. Szánalmas volt, mikor elmentünk hangosan elkezdte olvasni, amit írtam és hangosan ordibálta a nevem. Ilyet még egy harmadrangú helyen sem csinálnak. Egyszerűen borzalmas élmény volt, senkinek nem kívánok ilyet! A mellettünk lévő asztalt elszámolták 300 Ft-al "véletlen" Szóval erre már nincsenek szavak. Remélem akik eddig panaszt nyújtottak be nem hagyják ennyibe és tesznek bejelentést a fogyasztó védelemhez, mert látom mások ugyanígy jártak. Kérlek Benneteket tegyetek írásost panaszt, mert ez nem játék, büdös húsok stb. stb.